Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Únos táty od rodiny Nicka Brewera má zlověstnou dohru na internetu a jeho nejbližší musí rychle zjistit, kdo za tím vším je a proč to udělal. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (88)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Výborná, avšak trochu zapadlá minisérie v útrobách červeného streamovacího giganta mé pozornosti naštěstí vůbec neuprkla a když na ní teď konečně dozrál čas, nemůžu být spokojenější. K páté hvězdě ani nechybělo mnoho, nejedna epizoda je tak nadupaná zásobováním informací a šroubováním zvratů, že jsem si prostě semtam nemohl odpustit přirovnání ke stejně staré španělské Nevině, která ovšem stojí ještě o několik příček výš. Konec je už zde takový trochu hollywoodský, s přivřením očka mu to ale odpustíte. [viděno na Netflixu] ()

Drozdo57 

všechny recenze uživatele

Asi 6 dielov som bol potešený ďalšou výbornou minisériou od Netflixu. Iste, nebol to Queen's Gambit, ale natočené to je štýlovo, príbeh je pútavý, herci hrajú celkom dobre a chovanie postáv je uveriteľné a pochopiteľné. Celkový výsledok môže niekoho veľmi potešiť, mňa to asi nedostalo tak veľmi, ako by tvorci asi chceli dosiahnuť. Aj tak nadpriemerný počin v dnešnej dobe. Och ako nerád upravujem hodnotenia vzhľadom na súčasnú celkovú úroveň kinematografie... ()

Reklama

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Nicka Brewera (Adrian Grenier) unesú a vyhrážajú sa mu popravou, ak jeho príspevok na internete získa päť miliónov kliknutí. Jeho sestra Pia (Zoe Kazan) sa tomu snaží zabrániť. Pozitívne hodnotenie si zaslúži celkový dojem a zápletka. Aktuálnosť témy je očividná. Prípad je dostatočne zamotaný. Ale je v ňom príliš veľa faktických „preklepov“ a neuveriteľných scén. Policajti pátrajú s baterkami zásadne v noci, deti robia pátračov na vlastnú päsť. Nakoniec - Zoe Kazan pôsobí hystericky, zúfalo vyzerá a zúfalo sa správa. Nesadla mi ani trochu do svojej postavy. Pôsobila ako rozmaznané americké decko. ()

elanius 

všechny recenze uživatele

Napínavá, divácky prístupná krimiséria. Konečne seriál, kde postavy sú normálni ľudia, celkovo je celé vyznenie také civilné a to považujem za plus. Seriál je výborne vymyslený a napísaný, každý diel je venovaný primárne inej postave, rovno zabité dve muchy, posúva sa príbeh vpred a je dosť času vykresliť poriadne každú postavu. Konečne kvalita aj na Netflixe. (8/10) ()

Merkin 

všechny recenze uživatele

Výjimka z výjimek - věc napínavá až do posledního dechu, jejíž závěr je originální, nečekaný a přitom zcela uvěřitelný. Tím, že je každý díl věnován jedné z ústředních postav, scénáristé na poměrně krátké stopáži dokázali zabrousit do hlubších vod charakterů většiny zúčastněných. Současný svět, jehož denní realitou se postupem času stala ta virtuální, je vykreslen ve všech barvách - z nichž převažuje chladnokrevnost, zášť, vypočítavost, přetvářka a ruku v ruce s tím jdoucí osamocenost, perverzita, nespokojenost a úzkost. Jinak snad obyčejní, možná i dobří lidé, vrženi osobní tragédií opět na hladinu skutečna, nevědí, jak na slunci zareagovat, proto volí různé bizarní způsoby adaptace, než opět zalezou do stínů anonymity. To je nakonec případ jak zneužívaných dívek, únosců, vrahů, úspěšných novinářů, policistů i rodiny Nicka Brewera,  Doporučuji. ()

Zajímavosti (1)

  • Přestože většina produkce probíhala v Austrálii, některé scény se natáčely v Oaklandu a oblasti zátoky okolo San Francisca. (Axarus)

Reklama

Reklama