Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Únos táty od rodiny Nicka Brewera má zlověstnou dohru na internetu a jeho nejbližší musí rychle zjistit, kdo za tím vším je a proč to udělal. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (89)

IZFNP 

všechny recenze uživatele

Musím povedať, že do Clickbait sa mi moc nechcelo, ale ségra ma presvedčila, a tak sme ho bingli za deň. Najskôr som bola príjemne prekvapená, Sestra a Detektív ma zaujali, dýchal z nich ten správny krimi vibe, kedy divák podozrieva všetkých a neverí nikomu a vlastne netuší, čo od seriálu čakať. Scenár dal vyniknúť svojím postavám a ich vnímaniu celej situácie a na ich príbehoch len veľmi pomaličky smeroval k novým zisteniam, napätie budujúc maximálne šikovne. Manželka a Milenka si tempo pomerne udržali, Reportér bol pre mňa trochu sklamanie, i keď uznávam, že tento diel bol dôležitý dejový hybateľ. Brat ma vyždímal emocionálne, i keď so zaujímavosťou deja to tu už začalo ísť dolu kopcom. Syn bol plný napätia a divákovi dal pocit, že už je pravde na stope… a Odpoveď vyslovene sklamala. Tvorcovia si väčšinu série karty držali veľmi sympaticky pri tele, sústreďujúc sa hlavne na rodinné a iné drámy. Ale neznášam, keď je páchateľ neuhádnuteľný. Človek detektívnej zápletke venuje hodiny času, len aby zistil, že mohol max tak tipovať. Mrzí ma i to, že v pátraní po vrahovi vyšumeli takmer všetky dramatické linky. Nehovoriac o logických dierach, i keď mám pocit, že tie k žánru tak nejak i patria a treba ich prosto nevnímať. Nuž škoda, seriál bol určite vydarený a mal štýl, žánrovo bol na mojom watchlite osviežením, ale muchy to malo. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Výborná, avšak trochu zapadlá minisérie v útrobách červeného streamovacího giganta mé pozornosti naštěstí vůbec neuprkla a když na ní teď konečně dozrál čas, nemůžu být spokojenější. K páté hvězdě ani nechybělo mnoho, nejedna epizoda je tak nadupaná zásobováním informací a šroubováním zvratů, že jsem si prostě semtam nemohl odpustit přirovnání ke stejně staré španělské Nevině, která ovšem stojí ještě o několik příček výš. Konec je už zde takový trochu hollywoodský, s přivřením očka mu to ale odpustíte. [viděno na Netflixu] ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Clickbait je takový ten seriál, co sice baví, ale napsaný není kdovíjak objevně. Je z toho trochu cítit levnost a taková ta rychlokvaškovost. Má to ale výhodu takovou, že celkem úspěšně dokáže udržet tempo a hlavně neodkrývá rozuzlení příliš brzy a je těžké tu odhadnout pachatele. Průměr dávám také kvůli převážné nesympatičnosti většiny postavy, tudíž soucit jsem k nim téměř nechovala. Ony i samotné ty postavy byly celou dobu až nějak moc klidné. ()

Drozdo57 

všechny recenze uživatele

Asi 6 dielov som bol potešený ďalšou výbornou minisériou od Netflixu. Iste, nebol to Queen's Gambit, ale natočené to je štýlovo, príbeh je pútavý, herci hrajú celkom dobre a chovanie postáv je uveriteľné a pochopiteľné. Celkový výsledok môže niekoho veľmi potešiť, mňa to asi nedostalo tak veľmi, ako by tvorci asi chceli dosiahnuť. Aj tak nadpriemerný počin v dnešnej dobe. Och ako nerád upravujem hodnotenia vzhľadom na súčasnú celkovú úroveň kinematografie... ()

Mngwa 

všechny recenze uživatele

Pro mě jednoznačně pětihvězdičková záležitost. Po Sociálním Dilema další věc chytře ukazující na různá úskalí informačního věku a internetové reality, například že někdy nic nemusí být takové, jaké se to jeví. Což by se dalo říci i o ději v seriálu ... události, které na začátku vypadají jednoduše a jednoznačně, postupně úplně změní význam jak se odkrývají další a další skutečnosti. Mě tohle téma prostě baví, je škoda že takových počinů není víc. Takže až si budete na netu psát s nějakou kopretinou o svém sexuálním životě, tak byste měli vědět, že to ve skutečnosti zrovna tak může být třeba 60-letý chlupatý opičák, v jedné ruce držící pivo a v druhé ..... ()

Zajímavosti (1)

  • Přestože většina produkce probíhala v Austrálii, některé scény se natáčely v Oaklandu a oblasti zátoky okolo San Francisca. (Axarus)

Reklama

Reklama