Reklama

Reklama

VOD (1)

Je ze speciálních jednotek a vyrazil si s přítelkyní z Londýna do Paříže. Když ale vlak ovládnou nemilosrdní ozbrojení žoldáci, musí rychle do akce. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (74)

UhLee 

všechny recenze uživatele

(5/10). Snímek bych před shlédnutím považoval vzhledem k velmi nízkému hodnocení za totální fiasko. Ovšem taková katastrofa to rozhodně nebyla. Akce je zde požehnaně, tempo je nastaveno tak akorát. Stopáž uteče fakt rychle až jsem se divil. Za mě byla akce opravdu dobrá. S čím jsem měl menší problém byla samozřejmě stupidita teroristů a v konečném důsledku i docela lhostejnost s jejich osudem. Navíc aby nějaký vévoda masakroval elitní žoldáky? To mi taky přijde dost nereálné. Ve výsledku se ale jedná o průměrné béčko, které by si založilo alespoň 50%. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Vážně nechápu, jak se mohlo stát, že z tak slibného námětu, naprosto ideálního pro akční béčko, se nakonec vyklubala taková odpudivá slátanina. Začnu u herců, casting je naprosto tragický, jednotlivé postavy nepůsobí vůbec uvěřitelně, nehledě na jejich absolutně nelogické chování. Film má zbytečně dlouhou stopáž, jeho scénář a zpracování ve všech ohledech působí jako levnější televizní produkce, snaha o nějakou dramatizaci působí směšně až trapně, stejně jako nevhodné používání digitálních efektů. Vrchol všeho byl závěr, tak strašné zakončení jsem už dlouho neviděl. Kladně hodnotím snad jen akční scény a přestřelky, ty vypadají docela solidně, jinak ale ve všech ohledech hrozná záležitost. 3/10. ()

Reklama

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Včera jsem koukal na Wrath of Man a tak se mi to dobře porovnává. Ta kvalita je hodně kontrastní. Tahle blbá rádoby akční kravina je hnůj. Pletou se tam do toho děcka, nastávající manželka, snubní prsten, svatba a hafo a hafo a další hafo vaty a blbých keců. Tak 50% filmu je jen prachsprostá vata a zbytek je takové slabší céčko s mizerným komparzem a jako třešničkou na dortu i s velmi odpudivou hlavní hrdinkou. Akce je mizerná, nezajímavá, celé se to vleče a nudí, ačkoli toho člověk tak 75% popřeskakuje, bo se na to nedá dívat. (13%) ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

dobře obsazený,ale jinak zoufale nudný a v mžiku zapomenutelný akčňák,který nefunguje ani jako bezmozková aktivita.Ruby Rose opětovně dokazuje svůj nesporný netalent a klidně tu mohl místo ní hrát kdokoliv koho maminka ostříhala podle hrnce.Na druhou stranu ale do podobných céčkových filmů vlastně celkem zapadá...10% ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Jedno z nejvíc wtf hodnocení na ČSFD. SAS je dobře natočenej akční film, kterej má dle mého dvě drobný vady. 1) přestřelenou stopáž, protože kdyby to bylo o 15 minut kratší, nic by se nestalo. 2) neschopnost rozhodnout se, jestli bude vážným akčním filmem s politickým přesahem nebo bondovskou zábavou, k čemuž odkazuje posledních cca 5 minut. Jinak obsazení naprosto v pohodě, Ruby Rose mě jako záporák bavila, ale suverénně nejlepší byl Andy Serkis jako cynickej a všehoschopnej týpek na špinavou práci. Vlastně nevím, na co si lidi stěžujou, protože akční scény jsou přehledně natočený a je jich dost. Jen škoda, že téma toho, že hlavní hrdina je stejně jako hlavní záporačka a její otec, psychopat, není ve filmu dostatečně rozvedený. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Druhý film společnosti Netflix z roku 2021 s termínem Red Notice v názvu. Tím druhým je Red Notice. (gavosh)
  • Vila, ve které se na konci filmu koná „svatba“, je opravdu na Mallorce. Konkrétně je to Muzeum Son Marroig u vesnice Deià a běžně se tu svatby pořádají. (Ficik)
  • Andy McNab, autor knihy, podle které je tento film natočen, je bývalým členem britské SAS. Byl zajat a mučen iráckými vojsky ve válce v Zálivu. Také byl velitelem osmičlenné skupiny s názvem Bravo Two Zero, podle které je natočen film Nebezpečná mise (1998). (gavosh)

Reklama

Reklama