Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elsa získá nepravděpodobného přítele. Skupina musí čelit nelítostným silám přírody. (SkyShowtime)

Recenze (19)

zsn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutečná nádhera! Seriál o ničem a přitom o všem. Život ze dne na den. Síla života i smrti. Uvědomění si hodnoty bytí. Přitom žádné maření dne. Překračování svých mezí. Tady lidi něco dokazovali. Sobě i své rodině. Tady se milovalo. Strachovalo. Nezahálelo. Čerpalo z přírody a zase do ní navracelo. Nelamentovalo. Neustrnovalo v depresích. Zármutku. Bolu. Nicotě. Nějaká lenost. Zahálka. Marnivost - na to nebyl čas, myšlenky, možnost. Skvělé střílečky. A ta líbačka s indiánem - no ty vole! ()

rashaverak odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nejhorsi dil,  prestrelky ukradli z blaznive strely, jedou metr od sebe pali desitky ran ze svych sestiranaku nez to konecne spatnak zabali a zhrouti se na zem. Emancipace, rodicovstvi, rozhovory o sexu, moc dobove nepusobi, pusobi naprosto soucasne. Vybelene svitici zuby jsou k smichu. Nesmyslne sceny a dialogy stridane s nudou. Prichazi boure, nene nebudeme se pripravovat, musi se zocelit. pozor boure je zde, ajaj prisli jsme o vse. Kuchar se tajne sbalil a odjel a protoze asi vedel kudy boure pujde a tak ji objel. Kuchar se vratil, vy jste nejeli za mnou ? Des, nic nedava smysl a jeste to nudi. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Akcnejsi diel a obcas malicko prehroteny, tot moja vyhrada. Napriek tomu vsak zabavny a miestami zahreje "pri srdiecku". Indiansky kamarati s paradnou anglictinou vzdy na spravnom mieste v celej sirej prerii. Ak teda obaja "nestalkovali" cely cas 500m od nasej skupinky. :) Trosku to bilo do oci, sorry. Pribeh a stvarenenie na styri, ale ak mam zahranut i logiku pri vnimavom sledovani, tak len nadpriemer. :) ()

netahlo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takze definitivne cervena knihovna, ty kravo. Konecne prijde nejaka akce v podobe paradne natocenyho tornada, ovsem nepochopitelne ukoncena libackou Elsy s nejakym rudokozcem!!! To jsem fakt nepochopil. Remeslna stranka stale na spickove urovni, ale ten scenar - to nemohl delat Sheridan sam, tohle neni z jeho hlavy. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scrubland - to sú len trsy trávy a kosti mŕtvych. A keď sa podarí tak aj riadne tornádo. V tejto časti sa rozmetá nielen pár vozov, ale aj Elsino srdce, ktoré prekvitá poéziou aj v takejto nehostinnej krajine. Ku koncu má už aj indiánsky basnicky touch, hodný jej nového mena. Sam je očividne keeper, taký sa určite nestratí ani v strede tornáda. Ibaže by sa v ňom dočkal neočakávaného... Top scéna! ()

Reklama

Reklama