Reklama

Reklama

Cyklosalon.tv

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 2021, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Týdeník ze světa kol i příbuzných přibližovadel, pro začátečníky, hobíky i profi cyklisty! Informace o nových modelech, trasách na výlet i do práce, jak jezdit bezpečně, jak se o své kolo starat i co si vzít na sebe a s sebou. Cyklosalon.tv jsou i vzrušující výzvy, zajímavé soutěže, mimořádné výhry a nevšední hosté! Ať jste jen praktický uživatel, výletník nebo cyklistikou přímo posedlí, Cyklosalon.tv vám poskytne aktuální informace, zábavu i pocit bezpečí. (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

VerJer odpad!

všechny recenze uživatele

Ty woe to je mrdkosranec. Recenze na Elektrokolo od mountfieldu je mazec, sice slepice nerekne nic o kole (vydrz, duse-bezduse, kazeta, pruzina nebo vzduch ale ze to ma display a zvonek se clovek dozvi. Proc proboha delaji porad o kolech debilove kteri snad ani na kole nejezdi? Recenze mestskeho kola to same. O kole hovno ale maji tri barevne varianty. Vazeni vyserte se na to a jdete delat neco cemu budete alespon trochu rozumet. Kvalitou jste na urovni demetniho Autosalonu kde tlustej blbec Pepek mele stale ty sva hovna a ukazuje svoji Pepinku. Stale zaplaceno skodovkou. A kvalita recenzi je uplne stejne, vzpominam jak recenzovali servisy a nejlepe vysel samozrejme autorizak skodovky. Problem byl v tom, ze zadani v tech predchozich znelo: vymente mi svetlo a v autorizaku bylo: tkontrolujte mi svetlo. Prekvapive se svetlem nic nebylo a jediny autorizak tedy doporucil svetlo nemenit. No komedie. A ted jste ten samy sranec aplikovali a na cyklosalon. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Cyklosalon je takový nízkorozpočtový, ale sem tam dost užitečný pořad pro všechny cyklozm*dy, jako jsem právě já. Tipy na cyklovýlety jsem řádně ocenil. Jen některé reportéry bych vyměnil za méně prkenné bytosti. ()

Reklama

Reklama