Reklama

Reklama

VOD (1)

Dvě nejlepší kamarádky z dětství jsou zase spolu. Jedna z nich totiž objevila látku, co dělá z lidí superhrdiny, takže se trochu nečekaně můžou postavit zločincům. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že by si film zasloužil až tak nízké hodnocení. Melissa je ve své roli skvělá a je fajn vidět ženy v jejich padesáti letech jako superhrdinky, protože dokazují, že ještě nepatří do starého železa, ale pořád tu páru mají. Místy jsem se opravdu upřímně zasmála, hlavně u Melissy a jejích hlášek. Pár věcí mi tam ale přišlo trapných a přes čáru. Například jedení syrového kuřete (věřím, že to byla želatina nebo něco, ale fuj) a Jason Bateman jako poloviční krabí muž, to mohli úplně vynechat, nebo mu dát něco jiného, co by nebylo až tak utápějící a trapné. Moc mi tam ani ze začátku nesedla Octavia Spencer, klidně bych si tam představila třeba Violu Davis, ale postupně při sledování jsem si na ní zvykla. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Další z mdlých pokusů Netflixu udělat hrdinsko-komiksový film (osobně bych přejmenoval na Thunder Balls) s prostorově silnými ženami k smrti užvaněnou Melissou a vyzrálejší Octávií, které tak tak navléknou své přílehávé oblečky a jdou bojovat proti nezáživným padouchům. Zřejmě chtěli tvůrci povzbudit i více vypasené spoluobčany k sebevědomějším fyzickým činnostem, protože když se budete hodně snažit, možná potom sbalíte chlapa napůl kraba, kterého si můžete i částečně sníst...25% ()

Reklama

Eliott odpad!

všechny recenze uživatele

V USA se rozmohla nová móda nevkusu. Neustále jsou nám představovány bizardnosti všeho druhu. Tentokrát tedy akční duo obtloustlých hereček za zenitem. Klidně si to pusťte, pokud se rádi za něco trestáte, ale více než vlastní utrpení zde nenaleznete. Trapná neotřelá komedie s béčkovými akčními scénami a neatraktivními hlavními postavami bez sebenšího šmrncu. Sám jsem dílo ani nebyl schopen dokoukat do konce a tak si lámu hlavu jestli dát odpad nebo to nechat být..... ()

incognito 

všechny recenze uživatele

Nemohl jsem se rozhodnout jestli 1* nebo 2*. Ale je to nakonec jasná 1*. Nevtipné, nudné až blbé. Před filmem by mělo být varování, že film lze sledovat pouze ve vypolstrované místnosti , protože hrozí že než na to koukat budete raději tlouct hlavou o zeď. Chápu, že Netflix po odchodu velkých studií na své streamovací platformy potřebuje zaplnit tu svou originálním obsahem, ale tohle snad raději ne. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Gratulace tohle je druhý nejhorší superhrdinský film všech dob co kdy vznikl a nejspíše i vznikne pokud teda někdy někoho nenapadne natočit další díly téhle sračky (Na 1 místě je Můžeme Být Hrdinové taky od Netflixu shodou náhod). Tohle několikanásobně překonává Catwoman, Electru a i Batmana a Robina. Melissa je příšerná herečka už jsem to psal tuším u Krotitelek Duchů a napíšu to klidně zase není vtipná spíše trapná já byt režisér bych ji nenechal dabovat a hrát ani oschlý keř možná maximálně posrané prkénko od záchodu (ten její humor by tam pasoval) a z celého filmu má člověk takové pocity, že by radši zažil utrpení co si prožil Ježíš Kristus než, aby to viděl znova. Scény jako, když obě vystupují z auta a nemůžou z něho vylézt jsou tak trapné, že se tomu nemůže smát ani mentálně postižený člověk proti tomuhle filmu je i Marvelovský humor kvalitní. Ten záporák s klepety (mimochodem kopírka toho z Thundermanových) je parodie sama o sobě a jediné co si zaslouží ocenění je postava dcery Octavie Spencer a i Octavia než získá své schopnosti. 0 procent snad to spadne do černých jelikož si to modrou nezaslouží ani omylem na druhou stranu u csfd mě to nepřekvapuje evidentně své dno ještě nenašla. P.s. záporákův plán je takový, že pozve všechny co nenávidí do jedné budovy a chce ji vyhodit do vzduchu všichni to ví jelikož je jako záporák představován už zhruba od čtvrtiny filmu a přesto tam jsou ()

Galerie (28)

Zajímavosti (5)

  • Pro herečku Pom Klementieff (postava Laser) jde o druhou superhrdinskou postavu, kterou ztvárnila. Tou první je postava Mantis z Marvel Cinematic Universe. (Marcos22)
  • Natáčanie začalo 25. septembra 2019 v Atlante v štáte Georgia a skončilo 10. decembra 2019. (Arsenal83)

Reklama

Reklama