Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Pražský filmový orchestr se vrací

Pražský filmový orchestr se vrací

16.10.2011 Autor POMO
Příznivci filmové hudby budou mít již brzy další příležitost k nevšednímu zážitku. Ve středu 23. listopadu v 19:30 se v pražském Rudolfinu uskuteční další koncert Pražského filmového orchestru, který je tvořen sedmdesáti pěti mladými hudebníky hrajícími z originálních amerických not. Diváci si budou moci tentokrát užít evropskou premiéru suity z filmu Peter Pan. Součástí tohoto úchvatného hudebního díla je rovněž příběh, který bude vyprávěn černošským vypravěčem. Dále zazní hudba ze všech pěti dílů Harryho Pottera. Na diváky čeká taky zajímavé překvapení, které zatím nebudeme prozrazovat. Orchestr bude rozšířen o padesátičlenný sbor Pražští pěvci. Jméno uměleckého vedoucího tohoto pěveckého tělesa rovněž stojí za pozornost: je jím "sbormistr magistr Mistr". Celý koncert řídí 26-letý dirigent Jiří Korynta. Koncerty filmové hudby se vždy těší velkému zájmu publika, proto si zajistěte vstupenky co nejdříve na telefonním čísle 731 17 20 38.

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

Nový Jurský svět našel hlavní tvář

Nový Jurský svět našel hlavní tvář

23.05.2024

Přípravy dalšího filmu ze světa Jurských parků a světů je v plném proudu a v těchto dnech stále probíhá zběsilý casting zcela nových tváří do legendární dinousauří franšízy. A jak se zdá, už víme, na… (více)

Ani Furiosa nezabrala, lidé do kin nechodí

Ani Furiosa nezabrala, lidé do kin nechodí

29.05.2024

Pohled na celosvětové tržby kinařů je tento rok týden od týdne smutnější. O potenciální blížící se krizi kin i velkých filmových studií se mluví už poměrně dlouho a důvody jsou nasnadě. Vzestup… (více)

Nejnovější novinky

Will Smith v novém sci-fi thrilleru?

Will Smith v novém sci-fi thrilleru?

dnes

Facka nefacka, dosavadní tržby a poměrně pozitivní reakce nedávno uvedeného akčního snímku Mizerové: Na život a na smrt tak trochu potvrzují status herce Willa Smitha (Já, legenda, Král Richard:… (více)

Zemřel Donald Sutherland

Zemřel Donald Sutherland

včera

Přichází velmi smutná zpráva ze Spojených států. Ve věku osmaosmdesáti let odešel americký filmový velikán a plodný herec s přibližně dvěma stovkami filmových a televizních rolí na svém kariérním… (více)

Reklama

Reklama