Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Boží Vánoce s Rohlíkem

Boží Vánoce s Rohlíkem

18.11.2021

Takových rozhovorů ve zpovědnici zažil Otec (Jiří Bartoška) nespočet. Jenže hřích paní Vaněčkové, pramenící ze zbytečného světského hemžení, ho přeci jen vytrhne z poklidného naslouchání. A není to příjemné vytržení, neboť zjistí, že i on je ten, kdo selhal. Opomněl totiž jeden, po čertu podstatný detail. Detail, bez kterého nemůže s čistým svědomím přivítat ani oslavit svátky vánoční. Ježiši, co teď?

Rohlík uvádí novou vánoční filmovou jednohubku o hříchu a odpuštění a o tom, co se stane, když se služebník boží setká s božskou službou.

Legendární online supermarket Rohlik.cz se rozhodl své současné i budoucí zákazníky o letošních Vánocích zásobit vším, co je k přežití pohodových svátků potřeba… a to včetně trochy té zábavy. Ponořil se do hlubin kinematografie a přináší opravdový vánoční biják. Sledujte ho i vy a z pohodlí domova. Již nyní, pouze ve vašich prohlížečích!

BOŽÍ VÁNOCE

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

Johnny Depp bude satan od Terryho Gilliama

Johnny Depp bude satan od Terryho Gilliama

09.06.2024

Hollywood dával nějakou dobu od Johnnyho Deppa (Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta) ruce pryč. Během jeho soudních tahanic s bývalou partnerkou Amber Heard (Aquaman) se zdálo, že slavnému herci… (více)

Druhé V hlavě je obrovský hit

Druhé V hlavě je obrovský hit

17.06.2024

Rozjuchané emoce nejsou pouze předmětem nového animáku V hlavě 2, neboť neskrývanou radost v současnosti jistě prožívají i u studia Pixar, potažmo u Disneyho. Film, v němž sledujeme myšlenkové a… (více)

Nejnovější novinky

Nový film Denise Villeneuva má datum premiéry

Nový film Denise Villeneuva má datum premiéry

29.06.2024

Vytáhněte tužky a zapište si to do diáře. Studio Warner Bros. v pátek oznámilo datum premiéry dosud nespecifikovaného dalšího snímku hvězdného režiséra Denise Villeneuva (Duna: Část druhá, Blade… (více)

Van Helsing dostane vlastní seriál

Van Helsing dostane vlastní seriál

28.06.2024

Postava Dr. Abrahama Van Helsinga, zřejmě nejznámějšího lovce upírů, která má svůj původ v „Draculovi“ od Brama Stokera, se dočká vlastní televizní série na stanici CBS, spadající pod společnosti… (více)

Agenti ČSFD se vrací na MFF Karlovy Vary

Agenti ČSFD se vrací na MFF Karlovy Vary

26.06.2024

Již za pár dnů odstartuje 58. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary. Na ČSFD vám tradičně přinášíme speciální sekci věnovanou tomuto tuzemskému filmovému svátku. V ní kromě… (více)

Reklama

Reklama