Reklama

Reklama

Jiří Drahoš

Jiří Drahoš

nar. 20.02.1949 (75 let)
Český Těšín, Československo

Diskuze

Uživatel Caminzind smazal svůj příspěvek.

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Caminzind

Ne, nezapomněl, protože situace mimo Zemana s tím nemá nic společného. Zato to jak Zeman dokázal na tu situaci reagovat a využít ji, to s tím má něco společného, a to je zase Zemanova schopnost, Drahošova neschopnost. Kdybych byl na místě Drahoše, tak Zemana v tomhle odkecám. Mohl vzít výzvu vědců, přečíst tu část o útočišti a jasně a srozumitelně vysvětlit, že jde pochopitelně jen a jen o ty lidi, kteří jsou skutečnými uprchlíky, že ekonomické migrant yodmítá a přidat větu dvě, aby to téma vzal Zemanovi. Stejně tak těch 2600 migrantů. Měl jasně říct, že to byla odpověď na to, jestli by to ČR zvládla, ale že on je proti tomu a naopak je proti jakémukoliv dalšímu přijimání a zse přidat pár vět. Mohl se vymezit proti uprchlíkům a ještě usvědčit Zemana ze lži a snahu o manipulaci. Ale když je to blekota a blb, tak do sebe nechal šít. Když nevyužije pro něj špatnou situaci, jeho vina. Zeman to umí. Otázku na sponzory vyřešil brilantně. Tady máte, nemám co skrývat. A ještě u toho udělám z Drahoše vola až začne křičet, že seznm nechce.

Takhle se vedou diskuze, takhhle se obrací nevýhoda ve výhodu, ne aby tam seděl jak píčus a čekal na co něj Zeman vybalí. A je jedno jestli je hlavním tématem migrace, nezaměstnost, terorismus. Zeman by dokázal využít kteréhokoliv tématu, to je jeho síla. Silný protivník musí najít skulinu, zvlášť když ví, že Zeman lže nebo manipuluje, a přes tu skulinu mu to vpálit. Když to Drahoš neumí, nemůže jít do konfrontace a musí se bránit jinak. Bránil se konfrontací, dostal na prdel.

Nešlo o situaci nebo o témata, ale o kandidáty. Dobrý kandidát vytěží z minima maximum. Zeman to zvládl, Drahoš nikoliv.

na příspěvěk reagoval Caminzind

Uživatel Caminzind smazal svůj příspěvek.

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Diletant novinář z HN na ČT: Zeman je spojen s politikou posledních 28 let jako nikdo jiný.

 

Zeman byl dva roky předsedou nejsilnější opoziční strany a čtyři roky premiérem. Pak byl deset let mimo politické dění a stal se na pět let prezidentem.

Jak tohle může novinář vůbec vyblít? Zeman má pravdu, oni jsou to fakt idioti.

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

anglanek

Normální to není, s jeho pověstí i vizáží. Drahoš měl všechny trumy v ruce. Ale spíš to je zásluha Zemana, protože oni by to Drahošovi mrdli i kdyby se v té televizi pochcal. Ale musel Zemanovi pomoct. Začal tím, že po 1. kole rozjuchaný začal kecat o Zemanovi (on ale nic jiného neuměl, tak se není čemu divit) a dal mu důvod jít do debat. Tam měl jasně říct dopředu, že kvůli tomu, že Zeman nevede kampaň on (Drahoš) si naplánoval program na 14 dnů a i když by strašně rád do debat šel, tak ten program už je daný a Zeman už se taky vyjádřil. A asi by pak vyhrál.

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Tohle jsem napsal k Zemanovi:

 

Zeman je ale opravdu geniální politik. Pět let vytáčí spoustu lidí včetně svých voličů z 1. volby. Jeho tisk. mluvčí to vytáčení umocňuje na druhou. Novináři a média do něj šijou každý den. Má svůj věk a jeho nemoc je viditelná. Objevil se protikandidát, který vyluxoval hlasy všech nevoličů Zemana plus většinu nových mladých voličů. Jede se téma o Babišovi, který nemá popdoru většiny, jen menšiny. Zeman prakticky nevede kampaň, není vidět, není slyšet. Jde jenom do dvou debat a dvou rozhovorů v televizi. V debatě na Nově nějak vystpuje, na Barrandově vystupuje lehce jinak. Na Primě je útočný a agresivní, na ČT otočí. A vyhraje, zmobilizuje spoustu voličů a bere tam, kde prý už brát nemůže. A dostane o 100 tisíc víc než před pěti lety, přestože ztratil každého sedmého voliče, přestože je protikandidát přijatelnější než byl ten před pěti lety.

Nemá tým "superporadců", on si to dělá po především po svém, ne jako Drahoš. Nevyužívá internet, ten využívá jeho mluvčí aby sral lidi. Stejně to vyhrál! To je fascinující. Tohle si vyhrál Zeman, především Zeman. Je to zasloužené vítězství.

 

 

Zapomněl jsem napsat, že klasická levice je v současnosti v prdeli, ČSSD má 7,5 % nebo kolik, KSČM na tom taky není dobře. Další strana lehce nalevo, Piráti, Zemana nepodporovala a jejich voliči podle všeho taky moc ne.

Stejně si ty svý voliče v týhle situaci získal, věděl kdy přidat, kdy ubrat, jakou masku nasadit.

Kdyby se těch pět let nechoval jako magor, neměl Ovčáčka, tak vyhraje v 1. kole, kdyby ne a rozjel kampaň jakou rozjel teď, tak to vytáhne na 4, možná 4,5 milionů.

Není běžné aby politik s jeho vizáží a s tím jak je vykreslován i brán dokázal během 14 dnů získat tolik hlasů a dostat lidi k urnám. Ten chlap je ďábel.

 

--------------

Za této situace získal Drahoš o 10 tisíc méně než Zeman minulé volby. A přesto prohrál! Zatímco Zeman jeďábel a geniální politik, tak Drahoš jeneuvěřitelný diletant. Tohle za situace, která byla a jak byli lidi zfanatizovaní volit proti Zemanovi, takhle posrat, na to musí být speciální talent:-D

na příspěvěk reagoval anglanek, Caminzind

Uživatel Caminzind smazal svůj příspěvek.

Kri-kri

Kri-kri (hodnocení, recenze)

RETROFILM

Škoda že ses taky nezapojil do té mojí diskuse Podraz od kavárníků. Stejně tak HonzaXXII mohl přispět (pokud zde má účet).

Kri-kri

Kri-kri (hodnocení, recenze)

Navrhuji, aby všichni, co mají nemocné nohy za ty urážky, které na adresu těchto lidí Drahoš a jeho cvičené opice z cirkusu pronášeli vší silou kopli "slušňáka" s pěti tituly do prdele!

na příspěvěk reagoval RETROFILM

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Táhni. A už se nevracej, blekoto ad hoc co nic neví ani o rozpuštění sněmovny. Diletante.

Kri-kri

Kri-kri (hodnocení, recenze)

MT_Y

I když odmyslíme už ten podstatný fakt, že Zeman se v politice orientuje 30 let, zatímco Drahoš vůbec (pár jednání s politiky o nějakém grantu na výzkum ještě neznamená být znalý v politice), Zeman se na rozdíl od Drahoše v médiích neprezentuje jako ten slušný, kultivovaný, noblesní, nekonfliktní, milý, čestný a všemi uznávaný pan profesor s pěti tituly. Jaký je Miloš Zeman víme všichni, ale alespoň se nepřetvařuje, zkrátka je jaký je. Pokrytectví, přetvářka, faleš, arogance, klam a útočnost bez argumentů, to je doména Drahoše a jeho bandy přicmrndávačů z řad herců, zpěváků a dalších komediinatů, viz. video z Brna, v němž se Drahoš a jeho nohsledi netají tím, že se rádi vysmívají nemocným lidem.

Jiří Drahoš v Brně, leden 2018 - https://www.youtube.com/watch?v=Mu1udSjOPJI

na příspěvěk reagoval Caminzind, MT_Y

Uživatel Kri-kri smazal svůj příspěvek.

MT_Y

MT_Y (hodnocení, recenze)

Napřed zdůrazňuji, že nemám nic osobního proti panu Drahošovi. Nicméně, zítra (Vlastně už dnes)jdu volit hlavně z mé občanské povinnosti, trouble je, že musím vybírat zrovna mezi panem Milošem Zemanem a Jiřím Drahošem. Jiří Drahoš mi příjde, že v určitých a někdy velmi důležitých mezích nerozumí prostě politice a že do prezidentského křesla se vlastně hlasí především kvůli možná popularitě, možná aby opravdu přinesl ''Nový kabát na hrad'', každopadně ve mě vyvolává absolutní nedůvěru, nemohu si pomoc nevěřím mu. Včéra když jsem sledoval kousek záznamu ve kterém hlasoval, mi přišlo že se spíš víc soustředil na objektivy apod. to ve mě vyvolává tu popularitu. Dále jen, v rozpravách řekněme s ostatními kandidáty mi přišel jako celkem slušný člověk, který by asi opravdu chtěl něco pro tu naší zem udělat, nicméně netajím se tím, že jsem volil v prvním kole pana Marka Hilšlera, ale říkal jsem si že dám hlas panu Drahošovi v druhém kole, pakliže muj kandidát nepostoupí. Nicméně jsem názor možná změnil, v duelech které teď proběhly ukázal svou aroganci a proti-řečnost. Neměl bych nic proti tomu, ale pán Drahoš celou dobu hlásí, že není Miloš Zeman, bohužel těmito nedávnými výstupy ukázal že mu podobný opravdu je, ale narozdíl od něj pan Zeman to hraje do outu. Jako když v obou duelech pán Drahoš, začal většinu svých vět - Miloš Zeman tohle, Jako Miloš Zeman tamto a následující, pak pro mě ztrácí úroveň. Další věc, neumí se pořádně vyjádřit když se třeba paní moderátorka s ČT1 ptala jak by sjednotil tu naší Zem (Republiku), absolutně nevydal jednoznačnou odpověď a celkově jsem si z jeho odpovědi neodnesl co by tedy udělal. Takže zkráceně řečeno, pán Jiří Drahoš mi připadá jako člověk, který v určitě skulince má faleš, aroganci a sám neví za čím přímě si stojí. 

na příspěvěk reagoval Kri-kri, Kri-kri, Castrator

Uživatel Kri-kri smazal svůj příspěvek.

Uživatel Cerechtan smazal svůj příspěvek.

Uživatel Kri-kri smazal svůj příspěvek.

Herec

Filmy
2018

Prezident Blaník

Dokumentární
2019

Univerzity a svoboda

2018

Máme na víc

1993

GEN - Galerie elity národa (seriál)

Účinkující

Reklama

Reklama