Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Dexter

Dexter (2006)

Někdy se u sledování tohoto seriálu přistihnu, jak se divně usmívám a říkám si: to snad ne... Jenže Dextera si prostě nejde neoblíbit.__po 4. sérii: Tak nějak jsem si myslela, že mě tenhle seriál nedokáže víc překvapit. Ale konec 4. série byl na mě moc, několik minut jsem jenom koukala na obrazovku a ptala se, jestli je to opravdu konec této série. Přála bych, aby se to Dexterovi jenom zdálo, moc bych mu to přála! Ale pravda bude nejspíš někde jinde a září 2010 s novou řadou je celkem daleko...

Dr. House

Dr. House (2004)

Já prostě miluju ty jeho narážky, ironii a debaty s Wilsonem.

Chirurgové

Chirurgové (2005)

I po sedmi sezónách si myslím, že seriál má pořád co říct a děj si drží svoji úroveň kvalitní televizní zábavy. Moc se líbí ten neustálý tok všemožných emocí.

Přátelé

Přátelé (1994)

Přátelé jsou seriál, na který bych se mohla koukat pořád a to díky mnoha věcem, které ale nebudu vypisovat, protože určitě každý ví, o čem je řeč. Jen mi připadá, že se stále víc směju Chandlerovým vtipům.

True Blood: Pravá krev

True Blood: Pravá krev (2008)

Tak těch prvních 12 dílů jsem sjela snad během 4-5 dnů a už se nemůžu dočkat další série. Jasně, je tady ten romantický příběh, kdy se smrtelník zamiluje do upíra, tohle téma už tu bylo. Jenže myšlenka, že upíři se sžijí s lidmi a budou mít svá práva, je celkem bizarní. Vedle hlavních dvou postav Billa a Sookie jsou tu hodně zajímavé vedlejší postavy, u kterých bude zajímavé sledovat další vývoj. Skvělá úvodní znělka a otevřený konec s pár nezodpovězenými otázkami tomu všemu jen nahrává. Každopádně nejlepší letošní seriál.__2. série: Možná lepší děj než v první sérii, výborná postava Godrica. A opět otevřený, překvapující konec a další čekání.__po 3. sérii: Sookie je hrozná pipina, Bill je otravnej, ale Eric - ach, ten je úžasnej!!! ;)

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Pošahaný Sheldon, do Penny zamilovaný Leonard, oplzlý Howard, se ženami za střízliva nemluvící Rajesh. To jsou všechno blázni žijící ve svém vlastním světě. A do toho blonďatá Penny, sousedka Sheldona a Leonarda, která naruší životy všech... "Sheldon, we are not here to kill Batman!"

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Nebudu sem psát hlášky, které se už díky tomuto seriálu staly kultovními, ale jednoduše napíšu, že u tohoto seriálu si hezky odpočinu, nabažím se Barneyho a v klidu čekám na další díl.

Californication

Californication (2007)

Já nevim, osobně jsem Duchovnyho nikdy neměla moc ráda, ale co předvádí tady mě tak dostalo (možná to zní divně, ale co), že po prvních dílech jsem se už jenom vezla po kalifornské vlně.