Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (6)

plakát

Bitch Slap (2009) 

Za ty pěkné a vnadné prsatice dávém **. Jinak o ničem...

plakát

Chceš mě, chci tě (2009) 

Slíbil jsem přítelkyni, že s ní půjdu na film do Cinema,vybrala si" Chceš mě, chci tě ".Za 130Kč jsem se výborně prospal,to byla ale blbost. Zjevně se to, ale přítelkyni líbilo i ostatní slečny i paní odcházely spokojené. Je to film asi více. pro druhé pohlaví.

plakát

Let's Dance 2 (2008) 

1 hvězda - za hudbu, jinak je to trápák, nudné.

plakát

Smrtící parazit (2009) 

Při globálním oteplování obživne v Antarktidě nebezpečný parazit, který se začíná rychle rozmnožovat. Členové vědecké výpravy v čele s Val Kilmerem jsou infikováni tímto parazitem. Hodně mi tento scifi horor připomíná film Věc. Napínavé, hemžení parazitů dobře uděláno.Dávám ***

plakát

Jennifer's Body - Bacha, kouše! (2009) 

Hlavní hvězda tohoto komediálního hororu Megan Fox se stane obětí rockové skupiny, která se rozhodne jí obětovat jako pannu (a zrovna ji). Chce na ni provést rituální obřad. Z Megan se stává KRVELAČNÁ BESTIE, které chutnají zvláště její spolužáci ze střední školy. No.. Film stojí na krásné Megan Fox a kvůli ní hodnotím ***.Jinak velice slabé.

plakát

Noční autobus (2008) 

Stručný děj filmu- dvě kamarádky se vracejí z výletu v Mexiku domů, do USA. Na letišti potkají dva šikovné mladíky, kteří jim nejsou lhostejní. Poněvadž jim v deštivé noci ujede poslední autobus do centra, najmou si společně shuttle. Společně s nimi cestuje dosti nervózní pasažér. Z cesty do centra se stává postupně napínavý thriller, z řidiče se vyklube pěkný pruďas, který jim přichystá nejedno nepříjemné překvapení. BÉČKOVÝ mrazivý thriller až horor,plný překvapivých zvratů až do konce. Dávám ***.