Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (8)

plakát

Agenti nula nula (2004) 

Nehorázná píčovina:-(... jedna hvězda za ty krásky v bikynách...

plakát

Nelítostný souboj (1995) 

Skvostná podívaná...:). De Niro jako zločinec v souboji s policistou v podáni (jako vždy skvělého) Al Pacina (setkání dvou hereckých velikánu). Michael Mann se toho opravdu zhostil vynikajícně... U tohodle filmu mi ani trochu nevadilo trvání, ale spíš to, že se De Niro nechal zastřelit:D:D.

plakát

Léa Parkerová (2004) (seriál) odpad!

neni co dodat hovadina nejvetsiho formatu:D

plakát

Dobrý Will Hunting (1997) 

Jako vzdy skvělý Robin Williams a muj oblibeny Matt Damon.Když jsem si poprve přečetl herecké obsazení moc sem tomu nevěřil ale už zhruba po 30 min. sem se nemohl odlepit od obrazovky.Prost to co předváděl Matt Damon bylo neco úchvatneho.

plakát

Krycí jméno Donnie Brasco (1997) 

Když sem poprvé četl o tomhle filmu a viděl sem to herecké obsazení (můj oblíbenec Al Pacino s Deppem), a ještě podle skutečné události, okamžité sem začal schánět...:) A stálo to za to...Al hrál jako o život...to samý Depp! Sice to není jako klasika tohoto žanru, ale itak vynikajicí:).

plakát

Casino (1995) 

Přímo dokonalá režie Scorseseho a s nemálo dokonalým hereckým obsazením (De Niro a Pesci) dává vzniknout nezapomenutelný skvost tohoto žanru...Bravo Scorsesi:))

plakát

Wanted (2008) 

Krása! Podobných "akčňáku" který vámi pořádně zametou je opravdu čim dál míň...:) a zakřivení dráhy kulek, to pusobí opravdu suprově:-D. McAvoyvi opravdu ta role sedla (což sem nečekal) a sexy "tvrďáčka" Angelina(což sem zase čekal)? No prostě nezapomenutelný(což sem zase čekal). Jak říkám herecky velmi zajímavé:) Ještě že Bekmambetov "vyrazil" do hollywoodu:D a hned s plnou parádou!

plakát

Zjizvená tvář (1983) 

Gangsterka jak ma byt!. excelentni kamera,brilantni scénář,charizmaticky al pacino to vse zabalene do mistrovskeho dila De Palmy, mistra gengsterek. A závěrečná přestřelka se sjetým Montanou?:-D nezapomenutelný:-)!