Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Krátkometrážní

Obsahy (4)

Přízrak

Přízrak (2006) (amatérský film)

Mladý pár, který se vrací domů, netuší, že na něj čeká překvapení. Zažije noc plnou strachu. Napínavý příběh, při kterém možná i vám bude běhat mráz po zádech.

FAPU !!!

FAPU !!! (2007) (amatérský film)

FAPU - Film amatérských parodických uskupení. Tento název už dost napovídá, o čem tento film bude. Natáčení proběhlo bez příprav, prostě se přišlo na plac a začal se vymýšlet děj. Ve filmu můžete vidět parodované filmy, které měly úspěch v ČR i v zahraničí.

Destiny

Destiny (2005) (amatérský film)

Hrdinou tohoto dramatu je mladý muž, který přijede na chatu, aby mohl uskutečnit svůj ďábelský plán. Dívka, kterou velice miloval, ho zradila a teď se chce pomstít. To ovšem ještě netuší, co všechno ho čeká. Jak to vše dopadne na chatě poblíž malého městečka Alby?

Stopař

Stopař (2005) (amatérský film)

Hrdinou tohoto thrilleru je mladý muž jménem Jirka Bauer. Je na cestě od své dívky k domovu. Chtěl jet vlakem, který mu však ujel, tak se rozhodl jet stopem. To ovšem ještě netušil, co všechno ho čeká. Musí čelit překážkám, které si na něj přichystal sám osud, který je každému z nás předem dán. A Jirka mu musí čelit sám do té doby, než...

Reklama