Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Horor

Oblíbené seriály (8)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Rychlý spád událostí, každý si najde svého oblíbence, historický film s prvky fantasy, co víc si přát. První sérii jsem měl zhlédnutou za 48h. Každý díl je napínavý a vidět další je naprostá nutnost, dokonce i neobvykle silné, ženské charaktery, velmi sympatičtí herci, dokonalá hudba celkově velkolepé dílo. PS 20.5.2019 8 série byla opravdu špatná a musím ubrat jednu hvězdu.

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Tak dobře tento seriál mi trval dokoukat několik let a to proto že měl skončit už někdy u 4-5 serie. Tvůrci se to rozhodli natahovat do nekonečna a poslední sérii už jsem se tak nudil, že jsem musel některé díly proklikávat... Prostě zbytečně natahovaný seriál kterému ublížilo natahování. 60%

Dexter

Dexter (2006)

Tento seriál ve mě nechal hroznou hromadu smíšených pocitů, každá série je v něčem speciální a dia metricky se liší od předchozí (první tři počítat nebudeme) Seriál doporučuji úplně každému, podle mě když mu dáte šanci rozhodně se pak nebudete moct odtrhnout od obrazovky, dexter a herec který ho ztvárnil (jméno všichni víme kde se píše) předvedl opravdu grandiózní herecké dovednosti a přednosti, shrnuto podtrženo luxusní výkon.

Naruto: Šippúden

Naruto: Šippúden (2007)

Seriál navazuje na předchozího Naruta, charaktery se opět vyvíjejí a už to není o učení se převedení chackry do noh pro běhání na vodě, ale ryzí boje na život a na smrt, role jsou rozděleny strany určeny, válka začíná !!! PECKA !!! Můj jednoznačně nejoblíbenější seriál, jediné co bych vytkl jsou failery !! (díly nezávislé na příběhu, taková vata, která je naprosto zbytečná)