Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Fantasy

Recenze (14)

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Téma ohrané, ale zpracované jinak. Krusmisajl alias Tomík sice hraje místy tak nějak na půl plynu, ale možná se mi to jen zdá. Rozhodně se na tento snímek podívám znovu. Film dává taky všem pařanům návod a posejfovat svůj život v reálném světě :)

plakát

Gravitace (2013) 

Tak nejak dopredu jsem tusil (po zkusenostech z jinych filmu, kde hraje Sandra Bullfrog), ze to bude takove nijake. A opravdu, obrazove krasne, obsahove nulove. Od 15 minuty je jasne, jak to bude probihat a co bude nakonec. Vykon Sandry je nepresvedcivy a je jen dobre, ze pul filmu je ve skafandru. Dat tomuhle 4 hvezdy......, no mozna 3,5. Apolo 13 mi prislo zajimavejsi. Navic, technicke blbosti me opravdu vytaci:), ale dobre, o tom to neni. Ze bych byl drzen v napeti, to nemuzu potvrdit. Jako ze se neco stane na posledni chvili, to se ocekava a davno me to uz nenapina :) Ach jo...

plakát

Wolverine (2013) 

Hou Hou Hou, tak kdyby byl kazdej film o wolvousovi o tom, kdy komu pomohl a kdo chce jeho schopnosti, byl by to nejspis serial. Nastesti, jak doufam, je tento snimek ojedinelou epizodou v zivote wolvika a dale se vzpominkove mise konat nebudou :) 65%

plakát

Osamělý jezdec (2013) 

Dlouhé? Ne, ne. Kdyby to bylo kratší, padlo by to do mainstreamu. A to tento film opravdu není. Zřejmě se na něj podívám příště zase. Jemná parodie a jemně rozpoznatelné scény z různých filmů (např. Tenkrát na západě, Dead Man), to mi prostě sedlo. Zvláště kontrast s filmem Dead Man, kde Depp umírá celý film a hraje vlastně bělocha přijíždějícího na západ, kterého provází indián, se mi docela líbil (ale možná to nebyl záměr). Upřimně hlášky typu: Je tam jezdec, má sebou pošahanýho indiána, chtěl mi ublížit kachní nohou.... mě opravdu baví :) Výborná kamera, výborný hudební podklad. Oddechovka, zábavovka. Jak psal Fannah, taky nechápu srovnání s Piráty. Je to úplně jiné.

plakát

Světová válka Z (2013) 

Téma již několikrát zpracované a s obměnami převyprávěné. Docela dobré nápady, polointeligentní zambíci, kůl zaběry a spád do poloviny filmu. Pak jsem nevěděl, jeslti se divam na dokument Letecké katastrofy" nebo má hrdina takové štěstí. Jako příznivec této tématiky jsem ale nebyl zklamán. Jdu si koupit KPZ a splanicky v tube.

plakát

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic (2013) 

Lidi, nemá to děj, teda kromě toho , že se Jeníček vyspí s...a Mařenka málem s... Ale voddechnout si po dlouhym dni u blbinky neškodí. ...Mařenka..., no...chci být trolem.

plakát

Hvězdná pěchota (1997) 

Z odstupem času musím konstatovat, že má filmek pár scén, na které se rád kouknu. Ať si kdo chce co chce říká na rok 97 je to dobře odvedená práce. Film ani po letech nenudí a láfstory na pozadí neobtěžuje v záplavě brouků (ne moc). Nadsázka a ironie jsou zde docela dobře akcentovány a prvky parodie dokreslují celé drama :). Pokud někdo biják bere vážně, bude zklamán.

plakát

RoboCop (1987) 

Kdyz padla železná opona (pro puboše: rozuměj "komanči si převlekli kabáty"), vzali me rodiče do Rakouska na nákupy. V jednom obchodě běžel na TV jakejsi film s týpkem s kovovém brnění já začal kakat maggi v kostkách. Nechtěl jsem z obchodu odejit a nakonec jsem stál celej film před výlohou. A jelikož měli reprak do ulice, viděl jsem 3/4 filmu v němčině, které jsem nerozuměl. Pro me prostě hukooooot !!!!!

plakát

Muži v černém 3 (2012) 

Mel jsem strach , ze to bude nuda, ale ono ne. Naopak. Docela zabavna podivana. Jako akcni komedie plni filmek svou roli vyborne. Super zaporak, kúl zapletka, vyborna kamera. Co vice si prat k sobotnimu obedu.