Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Romantický
  • Komedie
  • Fantasy

Obsahy (4)

Bokura no Micro na Shuumatsu

Bokura no Micro na Shuumatsu (2023) (seriál)

Svět se ocitne v chaosu, když se veřejnost dozví, že za pouhých deset dní dopadne na Zemi obrovský meteorit, který pravděpodobně vyhladí celé lidstvo. Tato děsivá zpráva přivádí mladého muže Masumiho Nishina (Tošiki Seto), který pracuje v bezvýznamné kanceláři, do šoku. Brzy se však se svým osudem smíří a rozhodne se vrátit do své vysokoškolské knihovny, kde hodlá v klidu číst knihy a čekat na příchod konce. Toto rozhodnutí se však ukáže jako velká chyba – právě zde se totiž znovu setkává s mužem, který mu nemilosrdně zlomil srdce, Kusakabe Ritsu (Keisuke Nakata). Ještě na vysoké škole byli oba ve stejném nakladatelském klubu, ale jejich cesty se trpce rozešly. Masumi Nishina doufal, že už nikdy nebude muset na Ritsua pohlédnout, tak kruté bylo jeho odmítnutí, zatímco Ritsu se stal hvězdou IT. Ale když hodiny tikají a do konce světa zbývá jen pár dní, začnou přemýšlet, jestli by neměli znovu zažehnout svůj románek... a naplnit zbytek života vášní.

The Sign

The Sign (2023) (seriál)

Od té doby, co si Tharn dokáže vzpomenout, má vize o lidech okolo něj. Dokáže vidět to špatné, ale i to dobré. Když se milý a veselý Tharn setká na výcviku speciální vyšetřovací jednotky s chytrým a okouzlujícím Phayu, má pocit, jakoby se znali už dlouhou dobu.

Laws of Attraction

Laws of Attraction (2023) (seriál)

Charn (Thanapat Kawila) je chytrý a nemilosrdný právník, který má sklon přijímat vysoce placené a vysoce sledované případy, které mu přinesou renomé. Jednou tak vezme případ, který si získává široký zájem veřejnosti. Je však brzy propuštěn, a protože ztratil tvář a je nedůvěřivý k důvodu svého odstranění z případu, chce se pomstít. Má podezření, že může najít něco skrytého uvnitř případu pro svůj vlastní zisk. Charn se proto rozhodne přejít na stranu Tinna (Rachata Hampanont), strýce Tonkhao, mladé dívky, která byla sražena a zabita autem a nedočkala se spravedlnosti. Ti dva se spojí, aby hledali pravdu. Přestože zastávají protichůdné názory, jejich blízkost jim přináší nové vzájemné pocity. Jak je jejich práce stále nebezpečnější, oba si uvědomují, že tento případ není vůbec obyčejný.

To Fly with You

To Fly with You (2021) (seriál)

Shen Zheng Yi (Song Lareina) je mladá studentka s vášní pro bruslení. Sní o tom, že se stane mistryní v rychlobruslení na krátké dráze. Její matka je proti tomu, aby se tomuto sportu věnovala, ale Shen Zheng Yi se i přesto rozhodne vzdorovat své matce a přidat se do klubu bruslení. Ocitne se pod křídly nadějného krasobruslaře jménem Zhuang Yue (Anyu Wang). Trénink se Zhuang Yue není žádný piknik a naučit se jezdit na krátké trati je fyzicky i psychicky vyčerpávající. Ale jak si pomalu buduje sebevědomí, Shen Zheng Yi i její trenér začínají chápat, že by mohla mít odvahu, odhodlání a dovednosti, které potřebuje k úspěchu na nejvyšší úrovni. Její vášeň také inspiruje Zhuang Yue, aby překonal své vlastní démony na kluzišti... a oba k sobě začnou citit něco hlubšího. Klíčová soutěž už je na obzoru a její matka stále doufá, že překazí Shen Zheng Yi její sportovní plány. Splní se tedy její bruslařské sny o vítězství?

Reklama