Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Zajímavosti k filmům (17)

Ingyeogongjoo

Ingyeogongjoo (2014) (seriál)

V 5. epizodě, 15 minutě hraje Ji Yong (Min-gyo Kim) hru "S.K.I.L.L. - Special Force 2".

Cheongdamdong aeliseu

Cheongdamdong aeliseu (2012) (seriál)

V 7. epizodě, cca 6 minuta, při dějovém skoku o 6 let zpátky má Seo Yoon-Joo (I-hyeon So) stejné umělé nehty se stejným odrůstem jako v současné dějové lince.

Prvních 100

Prvních 100 (2014) (seriál)

Poté, co se ve 4. epizodě 2. série "Many Happy Returns" lidé z archy dostanou na Zem, nacházejí přistávací modul. Abby (Paige Turco) vyryje nožem vzkaz pro Clark (Eliza Taylor) na modul. Když však Clark vzkaz najde, není vyrytý nožem, ale je napsán křídou.

Národ Z

Národ Z (2014) (seriál)

Ve 3. epizodě 2. série "Zombie Road" při setkání s nepřáteli, kteří se pokoušejí ukrást auto, doktor (Russell Hodgkinson) vyskakuje z auta jako první, za ním i řidič. Ale v autě nadále někdo sedí na místě řidiče.

2 $ocky

2 $ocky (2011) (seriál)

V 8. díle 4. série "A továrna na zábavu" jdou Max (Kat Dennings) a Caroline (Beth Behrs) do továrny na trička. Caroline to schytá čerstvě nabarveným tričkem a obarví se jí svetr na zeleno. V dalším záběru je čistá. (cca 17. minuta dílu).

Neoui moksoriga deulleo

Neoui moksoriga deulleo (2013) (seriál)

Na konci druhého dílu (1:01:00) se u soudu Jang Hye Sun (Bo-yeong Lee) podívá na Park Soo Ha (Jong-Suk Lee), za kterým nikdo nesedí. Další díl však začíná stejnou scénou s tím, že za Park Soo Ha sedí už nějakou tu dobu Cha Kwan Ho (Sang-hyun Yoon).

Shinui sunmool - 14il

Shinui sunmool - 14il (2014) (seriál)

Na konci šestého dílu je odpočet půlnoci a robrazení dní do vraždy (tak 4 minuty před koncem), na začátku sedmého dílu je tento čas potvrzen. Avšak v šestém díle, chvílku po zobrazení půlnoci, má Kim Soo Hyun (Bo-young Lee) na mobilu čas 8:35.

Spolubydlící

Spolubydlící (2011)

Když dívky odcházejí z galerie umění, zastaví se u graffiti a vyfotí se spolu. Na fotoaparátu je viditelný obraz, který v daný moment vyfotily, avšak když si hned poté fotografii prohlížejí, od reality se liší.

Reklama