Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný

Oblíbené seriály (5)

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Po několika zkouknutích můžu říct že tohle je pravděpodobně to nejlepší co kdy bylo natočeno. Neskutečně dobře napsaná gradace příběhu od prvního vaření přes ovládnutí městskýho drogovýho byznysu až po mezinárodní kšeftování. Schválně se v posledních sériích ohlídněte za prvníma dílama a uvědomte si tu cestu jakou seriál od tý doby ušel a jak kvalitně ten přechod proběhl.

Lovci duchů

Lovci duchů (2005)

Hodně dobrej hororovej seriál jehož díly jsou sice vykrádačky snad všech hororů co kdy byly natočený ale nevadí to. Ústřední dvojice sympatická, co díl to hláška, soundtrack složenej pouze z rockovejch a metalovejch hitů 80. let což je pro mě obrovský plus. Efektově hodně slušný na to že je to seriál.

Volejte Saulovi

Volejte Saulovi (2015)

5 sérií se zde skládá z vrcholu televizní tvorby, je zde perfektní práce s postavama, neskutečně zábavnej scénář a příjemný tempo, a proto mě mrzí že poslední série mě přinutila pochybovat o pátý hvězdě. Možná za tim stála problematická produkce, ale ze Saula se na půl řady stane vedlejší postava v jeho vlastním seriálu a to jak "navážou" na Breaking Bad tim že to prostě skipnou mi přišlo jako docela urážka, ten směr mi prostě nesedl a po posledním díle zůstala taková divná pachuť z toho že ten seriál v cíli znatělně zakopl.

Angel Beats!

Angel Beats! (2010)

Hodně velký překvapení. Moc jsem od toho nečekal a ze začátku jsem se bál že to neutáhne takový množství postav na tak malým množství dílů, ale naštěstí jsem se pletl a nejen že si člověk oblíbí snad každou z těch 10+ postav, on se z toho stane i funkční doják. Třetí epizoda je taková ochutnávka, ale ta desátá a hlavně poslední jsou vážně na kapesník. Přesto ovšem zvládli do anime zakomponovat i notnou dávku humoru takže to neni něco co by vám uplně zkazilo den. Líbila se mi i kresba, obzvlášť prostředí školy je fakt hezký, no a nemůžu nezmínit ani hudbu která dobře podkresluje jak akčnější tak ty vážnější scény. Celkově bych řekl že ze všech anime co jsem doteď viděl je tohle mezi špičkou.

Kenpú denki Berserk

Kenpú denki Berserk (1997)

Víc než dvě třetiny se skládají z celkem slušně zvládnutý fantasy řežby z válečnejch bojišť která až na pár vážnějších momentů nenaznačuje to že by se to nakonec mělo ubrat jiným směrem. Jenže pak přichází posledních pár depresivních dílů a obzvlášť ten poslední kterej je přehlídka totální beznaděje. Někoho možná zaskočí náhlej "konec" ale je jasný že anime sloužilo pouze jako propagace mangy a kdo se zde namlsal a chce vědět jak to bylo dál tak se musí pustit do čtení. Co však má anime navrch a bez čeho by to nebylo tak dobrý je Hirasawův soundtrack, těch songů je sice jen pár a někdo by mohl říct že stylově se do fantasy evropskýho stylu nehodí, ale já si to s jinou hudbou představit nedokážu.