Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Návrat do budoucnosti

Návrat do budoucnosti (1985)

Takový ten pocit když si jen tak natočíte jednu z nejlepších trilogií všech dob, aby jste pak natočili jeden z nejlepších filmů všech dob. Vzpomínám, jak jsem jen tak hledal na co kouknout večer a narazil na Návrat do budoucnosti. Vzhledem k tomu, že miluji cestování v čase tak to byla asi láska na první pohled. A trvá to dodnes.

Terminátor 2: Den zúčtování

Terminátor 2: Den zúčtování (1991)

Málokdy se vidí, že by druhý díl překonal první a ještě takovým rozdílem jako je to v tomto případě. Ačkoliv T1 je skvělý, musí se sklonit před lepším. Podtrženo, sečteno viděl jsem asi nejlepší sci-fi. Cameron je prostě ďábel a v kombinaci s Arniem je to parádní podívaná která vám dlouho po shlédnutí nedá spát.

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu (2001)

Po několikátém shlédnutí stále nenacházím ta správná slova. Opravdu vysoce emotivní zážitek. Stopáž by klidně snesla i větší délku, při které by se zde mohli objevit věci které zde oproti knize chybí. Režisérská verze posunuje zážitek ještě o třídu výš, to vše vyšperkované dokonalou muzikou Howarda Shorea. Můj jasný favorit mezi fantasy snímky. Vše zde napsané bych řekl o celé trilogii, takže to zmíním jen zde. Jediné co mě opravdu mrzí, že jsem si snímek nevychutnal v kině. A vůbec je třeba to opět shlédnout :).

Láska nebeská

Láska nebeská (2003)

Herecký potenciál, který by vystačil na hned několik celovečerních snímků, úžasný soundtrack, který mi stále zní v uších, to vše vyšperkované úžasným Londýnem. Výsledek je totálně dech beroucí. Musím říct, že jsem se snad ještě takhle netěšil na druhou projekci. Já pořád říkám že Angličané také umí. Díla tohoto režiséra a scenáristy budu muset zpětně dohnat. Děkuji za skvělý zážitek !!!

Auta

Auta (2006)

Na otázku kolikrát jsem tento poklad mezi animáky viděl bych asi dost přesnou odpověď nedal. Jisté je jen to, že to bylo už víckrát než bych spočítal i kdybych měl 2x více rukou :). Ve všech směrech dokonalý film. Od animací, přes nádherné scenérie až po kulervoucí hlášky. Ferrari rulez :) Opravdu klasa které na záda kouká snad jen Hledá se Nemo. A zase Pixar. Jak jen to dělají? :)