Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sportovní
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Pulp Fiction: Historky z podsvětí

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)

Když něco režíruje Quentin Tarantino, musí to stát za to. A Pulp Fiction je pro mě (zatím) to nejlepší. Složení herců Johna Travolty, Bruce Willise, Samuela L. Jacksona a mnoho dalších by mělo zaručeně přinést úspěch. A taky že ano. Tento film je fenomén mezi filmy!

Wrestler

Wrestler (2008)

Výtečný film. Skvělá atmosféra a skvělý výkon Mickeyho Rourka, udělaly z tohoto filmu jedničku. Člověk si při tomto snímku uvědomí, že být wrestlerem není jen taková legrace. Randy žil jen když byl za provazy uvnitř ringu. Jedině tam se cítil doma. Protože když opustil ring a vydal se do normálního života, všem tam byl ukradený. Žil jen pro wrestling a pro své fanoušky.

Gran Torino

Gran Torino (2008)

Jednoznačně, pět hvězdiček mluví za vše, tento film nepotřebuje ani komentář.Nechápete?Podívejte se na něj a pochopíte!  2024 - Znáte to, když myslíte na nějaký film a říkáte si, to bych si dnes pustil, pak k tomu dojde a vy máte pocit blaha, že jste tento skvost znovu viděli? Vtipný, realistický, krutý, ale naprosto dokonalý film od jednoho z nejlepších režisérů.

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

Celou dobu, když se tolik hovořilo o Temném rytíři, byl jsem rád za nového Batmana a dal jsem mu pět hvězdiček, ale pořád jsem nevěděl proč? Tento film jsem viděl asi třikrát a pořád jsem si kladl tu stejnou otázku, proč? A až teprve teď po čtvrtém zhlédnutí tohoto snímku mi došlo, jaký Christopher Nolan natočil skvost. A také nesmím zapomenout na herecké výkony skvělých hvězd počínaje Christiana Baela a konče Aaronem Eckhartem. Jako třešnička k tomu všemu je vynikající hudba. Tento snímek, je jedním z nejlepších snímků poslední doby. A zapomněl jsem zmínit nejlepšího představitele Jokera všech dob, Heatha Ledgera!

Terminátor

Terminátor (1984)

James Cameron je bůh. A tímto snímkem katapultoval sebe i Arnolda Schwarzeneggera, mezi největší hvězdy Hollywoodu. Škoda jen že se neuchytila i krásná Linda Hamilton a Michel Biehn, kterému role Kyla Reese perfektně sedla. Jinak děj skvělý a myslím tím že je to nejlepší sci-fi akční snímek (spolu s dvojkou), který kdy vznikl.

Tombstone

Tombstone (1993)

Tenhle film o Wyattu Earpovi mě dostal na lopatky. Vynikající Kurt Russell, skvělý Val Kilmer a Bill Paxton. Doporučuji všem fanouškům westernu. Jedna z mých oblíbených scén tohoto filmu je, když Kurt Russell v baru profackuje tehdy začínajícího herce Billyho Boba Thorntona. Také je to jeden z úspěšných filmů Michaela Rookera (a že jich není moc). Je to pěkný western, který mi vždy zvedne náladu.

Tváří v tvář

Tváří v tvář (1997)

Nic tě neprobudí tak, jako uříznutí ksichtu! Ano, John Travolta vs. Nicolas Cage, to vážně nemělo chybu. V poslední době jsem si tento film pouštěl pořád a pořád do kola, až jsem si ho musel dát mezi své oblíbené filmy. John Woo je skvělý akční režisér, dokázal mi to i Operací zlomený šíp a Živým terčem. Tenhle film je legendární!!! U mě 100%

Dvojitý zásah

Dvojitý zásah (1991)

Jakmile mi někdo řekne jména Chad a Alex, hned vím o co jde. Dvojitý zásah, můj nejoblíbenější film s Jean-Claudem.

Černočerná tma

Černočerná tma (2000)

Původní recenzi jsem psal, když mi bylo asi 13. Nedávno jsem si film z nostalgie pustil a ejhle, nebyl tak dokonalý jak si pamatuju. Riddick je skvělá postava, které se Vin Diesel ujal na jedničku. Kromě toho, že je to uprchlý vězeň a vrah, je také fetišista, který k ženám musí být co nejblíže, aby je očichal. Keith David je nejnecitlivější postavou celého filmu, zemřou mu tři synové a on dělá, jako by si mohl vyrobit nové, jako na běžícím pásu. Cole Hauser hrozně mladej a hrozně zmrdskej, ten chlap měl kdysi talent, stejně jako Radha Mitchell. Ponurá atmosféra snímku nezmizí, ani po dvaceti letech. Tehdy se vám to skutečně povedlo. 85%