Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Animovaný
  • Akční

Oblíbené seriály (7)

Gilmorova děvčata

Gilmorova děvčata (2000)

Jelikož seriál nikdy není vysílaný v dobrém vysílacím čase, neměla jsem to štěstí vidět všechny díly. Proto také pokaždé, když se vysílá nějaká řada, vidím nové díly, ačkoliv je to už 150. repríza :-D Miluju Lorelai, je to taková obyčejná neobyčejná matka obyčejné neobyčejné dcery :-D Seriál je vtipný, pohodový, inteligentní, žádné vyhrocené scény, výbuchy aut, ani podobné kraviny. Prostě jen zcela obyčejný život zcela obyčejných lidí.

Upíří deníky

Upíří deníky (2009)

Seriál Upíří deníky, který se nijak netají tím, že je nemálo inspirován hitem Twilight sága, je asi jediným spracováním o upírech, které mě opravdu dostalo. A rozhodně tento serál můžu doporučit všem, které ještě neomrzeli upíři, romantika, akce a velmi propletené rodinné, přátelské a vůbec mezilidské vztahy. Uznávám, že je to seriál spíše pro dívčí publikum, ale to určitě není na škodu. A taky se musím přiklonit k názoru, že druhá řada je snad ještě lepší, než ta první, která byla opravdu slušná. Takže pokud máte rády sexy hochy typu Ian Somerhalder a Paul Wesley, hru na klaďase a padoucha a nepohrdnete ani nekonečným bojem o život a lásku Niny Dobrev, pak je tento seriál přesně pro vás ;)

Četnické humoresky

Četnické humoresky (2001)

Výborný oddechový český seriál s dobrým hereckým obsazením. Ivana Trojana v roli Bédi jsem si opravdu zamilovala. Některé díly jsou sice slabší, zvláště ty novější, ale to nic nemění na tom, že humoresky jsou jedním z mých nejoblíbenějších českých seriálů.

Mentalista

Mentalista (2008)

Patrik je neuvěřitelná postava. Vždycky mě fascinovala lidská psychika a to, že jí dokáže takhle porozumět a předvídat.. Navíc osobitý humor a to vše v podání skvělého herce... 5* a rozhodně si nenechám si ujít žádnou reprízu.

Odložené případy

Odložené případy (2003)

Tento seriál mám moc ráda. Nejde jen o vyřešení vraždy, jde především o neskutečné lidské příběhy. Vraždy nebývají nesmyslné, ale vždy mají hlubší kořeny. Nemám důvod nenechat zasloužené hvězdy

Taková normální rodinka

Taková normální rodinka (1971)

Nesmrtelná česká klasika překypující humorem a životem. Ani po x-té repríze mě nepřestává bavit.

Dr. House

Dr. House (2004)

House je House, ten nepotřebuje komentář. Je to magor, i když geniální. Je to postava, která vás nutí se zaujetím sledovat pochod jeho mysli. A mě většina dílů opravdu baví. Navíc miluju Gregův osobitý humor.