Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Fantasy
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (9)

Pulp Fiction: Historky z podsvětí

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)

Pokud o nějakém filmu můžeme říct, že je kultovní - tak je to právě tento! Brilantní scénář, vynikající herecké výkony, dokonalá hudba - famózní atmosféra. Co napsat k něčemu, co je pravděpodobně dokonalé? Kdo neviděl - toho Marsellus Wallace zmizí :-) 5*

Avengers: Infinity War

Avengers: Infinity War (2018)

Důstojná předehra před velkým finále. Viděl jsem poprvé - dost dobré, podruhé skvělé a potřetí - vynikající. Je to trochu jiné, než předchozí marvelovky - padouch je hodně silný (a skvělý), ale oni to nějak dají - chce to chvilku počkat :-) nemůžu se dočkat 25.4.2019 (tak snad mi čekání usnadní ještě Captain Marvel)

Zelená míle

Zelená míle (1999)

Film jsem poprvé viděl před lety náhodně v TV a byl jsem doslova fascinován dokonalým příběhem, skvělými hereckými výkony a celkovou gradací děje. Od té doby jsem se na film podíval ještě mnohokrát a musím říct, že v mém pomyslném žebříčku se řadí na absolutní vrchol. Spolu s "Vykoupením" dokonalá sourozenecká dvojice. Michael Clarke Duncan ve své životní roli.

Šéfové na zabití

Šéfové na zabití (2011)

vzhledem k tomu, že velká část dialogů byla improvizací, tak klobouk dolů - vynikající komedie, kterou jsem viděl opakovaně a pořád baví, moc se těším na 2 a doufám, že pojede v nastavených kolejích jedničky, krásných 90% top hláška : jel jsem pouliční závody...s Priusem? :-)

Millerovi na tripu

Millerovi na tripu (2013)

Výborná oddychovka, bavil jsem se celou dobu. Asi nejzábavnější scéna je striptýz ve skladě, nebo co to je - Jennifer výborná, krásná a sexy , jako obvykle :-)