Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Dobrodružný

Recenze (5)

plakát

Sicario: Nájemný vrah (2015) 

Krome hezkych par zaberu, film naprosto bez akce. Hezky zpracovane probuzeni do reality, ale jinak naprosto utahany dej.

plakát

Vejška (2014) 

Mádl pobaví vždycky, ale trpět kvůli tomu pohledem na neherecké výkony, začátečnické zatmívačky každou druhou scénu a poslouchat ožraložvatlajícímatičku, která nepochopitelně vstoupila do každý scény...to si zaslouží dvě hvězdy se zavřeným levým i pravým okem.

plakát

Strašáci (2011) 

Tak tento film mě překvapil/zaskočil/zklamal. Ikdyž u takových filmů čekáte běžný průběh, u tohoto to bylo všechno špatně. Pořád čekáte na to, kdy bude nějaká akce, pak kouknete, kolik zbývá dokonce a vidíte, že už jste v druhé třetině filmu a pořád je to nezáživné. Posledních 10 minut bych ohodnotil 5 stars, škoda, že takový náboj a puls neměl celý film.

plakát

Na hraně temnoty (2010) 

Předvídaný příběh. Klasické americké přehánění, celkem zbytečné obsadit tuhle roli někým jako je pan Gibson, každopádně je to borec i ve svých létech. Nicméně běžný film, nelituji, že jsem ho viděl, ale rozhodně zakládám do sekce filmů, které nemusím vidět vícekrát.

plakát

Hotel Paradise (2012) (pořad) 

Nehodnotím úplně nekladně. Ba naopak, je v tmo hezky vidět ta relita. Učastníci se vžydcky chvíli udrží, ale pak dostanou podlklad, na kterým mohou stavět své pocity a emoce, potom se to zvrhne a to je to, co diváka baví. Mimochodem pro lidi hodnotící "odpadem"...99% lidí se dívá na pornografii. Nikdo se tím asi nechlubí, ale je to každého soukromá věc. Jak je to ale veřejně v televizi, hned je každý pobouřený. Myslím, že to krásně vystihuje dnešní dobu a to, kam až se lidi propadli a co jsou schopní pro peníze udělat.