Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Fantasy

Obsahy (6)

Haikjú!!

Haikjú!! (2014) (seriál)

Hinata se chce stát hráčem volejbalu, přestože je nevelkého vzrůstu. Protože na jeho základní škole není mužský volejbalový klub, tak trénuje sám, s holčičím klubem nebo s kamarády z jiného klubu. Nakonec se mu podaří sestavit tým na právě probíhající soutěž, kde se utká s egoistickým hráčem Kageyamou, též známým jako "King of the Court". Hinata je sice malý, ale jeho skoky jsou na jiné úrovni. Přesto je obrana soupeřů lepší a Hinatův tým odchází poražen. Následně se Hinata dostane na Karasuno střední školu, kde se svým rivalem Kageyamou bude muset spolupracovat v jednom týmu.

Pupa

Pupa (2014) (seriál)

Yume a Utsutsu jsou sourozenci, kteří žijí bez matky. Mají však otce, který je neustále bije. Jednou cestou ze školy Yume potká podivnou ženu s motýly, kteří ji nakazí jistým syndromem. Yume se promění v monstrum a do lidské podoby se může vrátit jen, když sní dostatek lidského masa. Jejímu bratrovi Utsutsuovi se stane podobná věc, ale jeho syndrom je jiný - získá schopnost regenerovat se.

Brothers Conflict

Brothers Conflict (2013) (seriál)

Hinata Ema většinu svého života trávila čas sama bez matky. Když zjistila, že její otec si bude brát novou ženu, rozhodla se přestěhovat za svými novými třinácti bratry do velké rezidence, kde bude žít normální, ale zároveň romantický život s krásnými sourozenci, kteří však s Hinatou nechtějí být jen rodina. Příběh vtipně doplňuje Hinatin veverčák Juli, který se ji snaží před bratry chránit.

Suki tte iina jo.

Suki tte iina jo. (2012) (seriál)

Tichabana Mei nemá kamarády a nikdy neměla ani kluka, kvůli tomu se jí ostatní smějí a dělají jí jen samé naschvály. Jednoho dne kvůli nedorozumění kopne nejpopulárnějšího kluka na škole, Yamata Kurosawu. Tím si získala více nepřátel, ale získala si obdiv Yamata, kterému se zdá Mei zajímavá a bude jednostranně považovat Mei za kamarádku. Když Mei bude pronásledovat na cestě z brigády cizí muž, nezbude jí nic jiného než zavolat Yamatovi, který hned přišel a odradil stalkera tím, že políbil Mei. Mei rozhodil první polibek a tím se stala ještě více pro Yamata zajímavější.

Alarm

Alarm (2009)

Krátká, němá animace ukazující vstávání pomocí několika budíků. A dá se říct, že ani těch několik budíků, bůhví jak hlasitých, nepomůže.

Majo Čiki!

Majo Čiki! (2011) (seriál)

Konoe Subaru je chlapec, který slouží známé a bohaté Suzutsuki Kanade. Subaru se ve škole obléká jako sluha, takže je mezi dívkami velmi známý. Jednoho krásného dne kluk Sakamachi Kinjirou zjistí Subarovo velké tajemství. Subaru je vlastně dívka, ale je tu problém. Dívky nesmějí sloužit rodině Suzutsuki. Jak se to vyřeší?

Reklama