Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Western
  • Komedie
  • Krimi

Deníček (6)

Neustále s Divokým Západem

Pořád, pořád a neustále sleduji své milované westerny. Zdá se, že mě ty filmy nikdy neomrzí.

Trumfové Eso

Rozhodl jsem se zkouknout všechny filmové klasiky a budu postpovat podle zdejšího žebříčku, jenže...western prostě kraluje všemu u mě!!

Skvělý život

Rok 2013 je jedním z mých nejlepších! Objevil jsem sposutu skvělých hudebních kapel, mám úžasné kamarády, hodně vzpomínek a den za dnem se směji. Před nedávnem jsem si našel holku mých snů a co víc už mi může chybět. Stále koukám rád na westerny a sám nějaké i píši!  Dosáhl jsem malého úspěchu v amatérské spisovatelské soutěži. A po dlouhé době mám čas i na tuto stránku :)

Westernový seriál

Konečně se objevil pořádný westernový seriál, který mě dokáže uspokojit. Skvělé vyobrazení této doby, dobří herci a zatím slušně rozjetý příběh. HELL ON WHEEELS !!!

Western 2

Má westernová sbírka: Nesmiřitelní, Rio Bravo, Stopaři, Hodný, zlý a ošklivý, Pofivné dědictví, malý unavený Joe, Pravá a levá ruka ďábla, Chytrák a dva společníci, Mé jméno je nikdo, Tenkrát na Západě, Culpepperovi hoši, Profesionálové, Pro hrst dolarů, Pro pár dolarů navíc, Nevada Smith, Appaloosa, 3:10 Vlak do Yumy, Vinnetou, Sedm Statečných, Opravdová kuráž, Rychlejší než smrt, Maverick, Tulák z širých plání.

Western

Vždy mě přitahoval Divoký Západ. Už od mala. A proto miluju vše, kde se střílí z coltů, kde se rozléhá westernové městčko a kde žijou indiáni štvaní bandity. Takže je jasné že můj number one je VINNETOU.