Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi

Recenze (15)

plakát

Úhel pohledu (2008) 

Na začátku filmu se nadechnete, během celé doby ani nemrknete a na konci filmu výdech. Celý film je ve strhujícím tempu, až se z toho opravdu tají dech.

plakát

Total Recall (2012) 

Co se týče samotného příběhu, tak zde se najdou mezírky, ale efekty, záběry a prostředí celého filmu jsou prostě úžasné.

plakát

Projekt X (2012) 

Na USA mě vážně fascinuje, jak ve většině filmů, obzvlášť ve filmech tohoto typu hrají samí mladí, krásní, atraktivní... Všude krásný holky, jedna modelka větší jak druhá. Jeden zajímavější a namakanější kluk než druhej. A když je tam nějakej buřtík, kterej se tam vždycky objeví, tak si z něho vždy utahují. A ve skutečnosti? Ve skutečnosti je v Americe většina teenagerů obtloustlejch jak špekáček z těch jejich hamburgrů a zdaleka ne tak "sexy" jak ve filmech. Někdy si říkam, co si ti Amíci tím kompenzují.

plakát

Když si Chuck bral Larryho (2007) 

Film předčil moje očekávání a to se stává málokdy. O kvalitě filmu vypovídá rozpočet a když se to spojí s Adamem Sandlerem a jeho humorem, je to příjemná podívaná.

plakát

Kiss Kiss Bang Bang (2005) 

Bohužél ne vždy je vysoké hodnocení na ČSFD správné doporučení ke zkouknutí. Čekal jsem od toho nějakou akci, humor a celkově na mě film působil spíš chaoticky.

plakát

Minority Report (2002) 

Popravdě mě to nenatchlo tak, jak bych čekal nebo jak jsem chtěl. Film určitě zajímavý, uznávaný světový režisér, spousta známých a vynikajících herců, ale jak jde vidět, ani toto nemusí vždy stačit.

plakát

Chyť mě, když to dokážeš (2002) 

Má to své skryté kouzlo, nudit se u toho nebudete, ale na druhou stranu to není ani zrovna ten typ filmu, ze kterého by většinu lidí zvedal ze židle.

plakát

District 9 (2009) 

Do žánru by si to určitě zasloužilo dospat ještě "dokumentární." Čekal jsem od toho trochu něco jiného a nemůžu říct, že bych byl mile překvapen. Film se prezentuje hlavně jako dokument a přitom je to naprosto vymyšlená věc. Aspoň já mám s dokumenty spojeno to, že se čerpá ze skutečných událostí. Kdyby byl film jinak ztvárněn, myslím, že by mi to bylo bližší. Takto *** alespoň za zajímavou věc.

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Kdo tomu dá šanci, podlehne! Jako já :). Zkoukl jsem asi 3 nebo 4 díly a byl jsem na rozpacích, jestli se dál dívat, nebo radši neztrácet čas. Nedalo mi to a teď jsem rád, že jsem to nezavrhnul. Takže takový řeči po díle nebo dvou, že to někomu příjde "úchylný, trapný, divný atd...." ať hodnotí aspoň po 1. sérii. Člověk si u toho seriálu bezvadně odpočne, zrelaxuje a vypne. Na nic nemyslí a jen jak zkončí díl, chce další.