Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené filmy (9)

Pulp Fiction: Historky z podsvětí

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)

Tarantino má jedinou chybu svého života za sebou.Natočil tento film příliš brzy a bojím se , že jej nikdy nepřekoná.Nic dalšího psát nemusím, opakovala bych jen to co je zde už mockrát uváděno!

P.S. Miluji Tě

P.S. Miluji Tě (2007)

FILMŮ, JAKO TENTO JE BOHUŽEL VELICE MÁLO. Nečekejte Americky laděný, nic neříkající slaďák o obrovské lásce, který ve Vás nezanechá naprosto nic. Nádherná hudba, parádní scény zachycující Irsko, dialogy, kamera, vše je naprosto sehrané. Každá z nás by chtěla být na chvíli Holy, i když ona v podstatě trpí. Bere Vás za ruku a jdete s ní cestou jejího sebe poznávání. Je to film, který jen nevidíte, dokážete jej i prožít. A i přesto že je o veliké bolestné ztrátě, budete jej chtít vidět zas a zas.

Prokletý ostrov

Prokletý ostrov (2010)

Naprosto mě dostal. Řadím se mezi lidi, kteří v celku rychle dokáží odhadnout děj a tak i konec filmu. Tady jsem mimo ještě teď. Několika úrovňový, strhující příběh, který mezi řádky při prvním sledování slibuje pořádnou podívanou i na podruhé. Kdo to udělá je v kolotoči. Na podruhé totiž sleduje druhou linii filmu a tedy opět novou verzi toho, co se vlastně odehrálo. Všímáte si dalších, nových maličkostí, které jste v první fázi zcela zanedbali, ovšem i tak Vám to není moc platné. Řeči o tom, že jsem již po 20 min. věděl jak to skončí, jsou kecy. Na první pohled snad ano, ale v hlubším záběru ani omylem. Když porovnám výkony těch, co letos získali Oskara s výkonem Di Capria, říkám si, že to snad ani není možné! Jo a ještě dodatek-stále nevím, který konec je ten správný!

Pelíšky

Pelíšky (1999)

Vynikající! Tento film se bude jen těžko překonávat. Viděla jsem jej mockrát, ale vždycky mě dokáže pobavit a rozesmát. Scény jako byla ta s noky nebo s Evikem v posteli, nástěnky doma .........Perfektně vystižená atmosféra let 67-68, naprosto věrohodně zachycené kostými....prostě vše!

Střihoruký Edward

Střihoruký Edward (1990)

Zvláštně krásný,něžný film.Měla jsem tu čest až dnes sledovat tento příběh a musím se přiznat, že se stává mým nej filmem.Obrovsky silný příběh, zvýrazněný neuvěřitelným, nepředstihnutelným, naprosto dokonalým výkonem Johnnyho Deppa.Do dnes jsem obdivovala výkon Dustina Hoffmana ve filmu Rain man, ale toto se mu naprosto vyrovná, dokonce ho snad i překoná.Vystihuje i dobu 1990, kdy americká hloupost byla opravdu hmatatelná.Z Edwarda přímo číší ryzí krása a čistota jeho duše, která ovšem zasazená mezi hlupáky nemůže najít pochopení.Bravo!

Requiem za sen

Requiem za sen (2000)

Velmi náročná podívaná, která je opravdovou ukázkou toho co může být každý z nás kdyby...Ukazuje jednoduchost a naivitu se kterou my lidé k lékům a jiným návykovým látkám přistupujeme.Často si myslíme, že my jsme ti kteří ovladáme, opak je ovšem pravdou.Tento film mě natolik šokoval a přitahoval, že jsem si jej pustila několikrát.Je to už dlouho co jsem ho naposledy viděla, ale stále cítím tu bolest a údiv který ve mě vyvolal.A tento pocit ve mě navždy zůstane.

Ovládací panel
8. nej uživatel Ázerbájdžán
1 bod

Fanklub

(2)