Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Pohádka
  • Akční

Recenze (88)

plakát

Interstellar (2014) 

Problém země jako celku se prolíná s problémy jednotlivých účastníků. Zajímavá podívaná k tématu, který možná jednou naši planetu čekám.

plakát

Argo (2012) 

Trochu se to vleklo, ale dobře zahrané.I když člověk věděl, že to dobře dopadne, přesto se ve scéně na letišti obával, zda se jim to podaří.

plakát

Jasmíniny slzy (2013) 

Cate Blanchett to záhralá na výtečnou.Jejímu výkonu tleskám vestoje.

plakát

Nevinné lži (2013) (seriál) 

1.díl - se mně líbil, takhle nějak příběh ze života může vypadat 2.díl - neskutečná slabota - naprosto umělý příběh, jdou jednou na večeři, je tam přes víkend, rychlý rozchod po lži a pak srdceryvný závěr, kd ypo jednom víkendu s ebije o to, jak ji vroucně miluje. A to jdou do luxusní restaurace a přiton nemá na nájem

plakát

Bastardi 3 (2012) 

Normální film. Lidé jsou spíš na Magnuska naštvaní, že jeho filmy mají úspěchy. Jistě mají svá slabá místa, ale nelze mu upřít, že se chytil ožehavého tématu, z důvodu úspěchu ho natáhl na tři části, ale proč ne, každy musí vydělávat. Navíc velké plus že dokáže sehnat plejádu známých herců. I všichni ti co ho tu kritizují sledovali všechny tři díly s napětím až do konce.

plakát

Láska nebeská (2003) 

Můj druhý nejoblíbenější film- prostě všechno skvěle, láska je všude kolem nás

plakát

Hranice ovládání (2009) 

Nejlepší film všech dob.Žádný film mě tak neponořil do sebe jako tento Jarmusch. V životě všechno strašně utíká, tento film umí na 116 minut zastavit čas.

plakát

Zdivočelá země (1997) (seriál) 

Slušný seriál, reálné scény či rozhovory. Akorát je trochu úsměvné, jak Wehrenberg jako předseda plní pokyny krajského tajemníka, aby mohli být všichni pohromadě, ale ostatní nechápou a vidí v tom slabost.