Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Thriller

Recenze (1 833)

plakát

Neomylní (2024) 

Celkem příjemná oddechovka,ani se nedá říct,že by komedie. Hlavní hrdinka Ali, opak všech hrdinek, moc mi tam neseděla i když byla celkem vtipná,no a Hugo jí  zdárně sekundoval.

plakát

Jackdaw (2023) 

Nízkorozpočtový jednoduchý brak o frajerovi co jezdí na motorce,něco vyloví z moře a chce to vyměnit za uneseného syna.Je to o ničem,ale parádní hudba,ta tomu dodávala aspoň něco málo,takže za to je ta jedna hvězda.

plakát

Tvrdá odplata (2024) 

Členka speciálních jednotek,pomstí smrt svého otce.Podpruměrná,ale koukatelná záležitost.Alba jako drsňačka docela ušla a k mému překvapení i docela uvěřitelná.

plakát

Smršť (2024) 

Rozumím tomu,že je dneska taková doba, že lidi do kina nechodí, už proto, že je poměrně drahé vstupné,no a ta druhá varianta je,že to je blbost a potom jde v některých případech film na Netflix,aby to aspoň nějakou korunu vydělalo. No a tady je to ta druhá varianta.Dlouhá a v celku nudná stopáž, monotónní bezduché monology,bylo to sice dobře zahrané,ale prstování a holý zadek,nevím jestli mě to mělo jako šokovat nebo,jestli to tam bylo tak důležité,měl to být  asi další pokus o tajemný thriller,ale já tam žádné psycho nezažil.

plakát

Athénin poklad (1979) 

Nevím jestli to měla být komedie,nebo seriózní válečný film,takový guláš od všeho a ve všem. No a ve výsledku,i když je to hvězdně obsazeno,je to parádní nuda, jen vizuálně je to dobré.

plakát

Kaibucu no kikori (2023) 

Mohlo to být o krapet kratší a i malinko přitvrdit,ale i tak to byl zajímavý námět a dobrá netradiční zábava.

plakát

Fentasy (2024) 

Úplně zbytečný film,který vám nic nedá, jenom vám zbytečně vezme váš čas. Jeden vyšetřovatel, jeden vařič, jedna holka,řekl bych pomalu,že to byl jako dokument a nebo to měl být instruktážní film, aby lidi jako nebrali drogy a o zvuku,už se nebudeme bavit vůbec.

plakát

Antracit (2024) (seriál) 

1.díl, mě docela navnadil, ale potom už to byla jenom nějaká nudná slátanina všeho možného dohromady,hlavní hrdinka mi šla na nervy,byli mi všichni úplně u pr.... Prostě tam nebylo vůbec nic,co by mě něčím připoutalo nebo bavilo.

plakát

Neporažení (1969) 

Sice příběh nic moc,ale dobrá výprava ve slušném dobrodužném příběhu.

plakát

Přeber si to znovu (2002) 

Takové už asi bez nápadů,žádný překvapení se nekoná. Řekl bych, že Nirovi asi komedie moc nesedí.