Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Pohádka
  • Rodinný

Recenze (9)

plakát

Orel Eddie (2016) 

Tenhle typ filmu mám rád, skutečně se stali a týkají se sportu. Výborně natočeno, až na pár drobností. Když Eddie úspěšně skočil a ustál dopad na devadesátce ukápla mi slza. Respect.

plakát

Kauzy Jaromíra Soukupa (2017) (pořad) odpad!

Tak tady musím, Soukup je neskutečný koště. Nechápu kde bere tu drzost a uráží lidi jako Wollner, Záruba a ČT sport nazývá studnicí. Všem zmiňovanejm nesahá ani po kotníky a jestli je ČT sport studnice tak ta jeho shit TV je neskutečný dno. Co čekat od člověka, kterej leze hradu do řitě, sorry on už ani nevylejzá.Stydím se, že je TV B... českým televizním kanálem:-((((((

plakát

Učitelka (2016) 

Ze začátku mě film moc neoslovil, ale jak se do děje začal zapojovat Havelka dostalo to jiný grády.Nakonec sem dokoukal a nebylo to tak špatný.

plakát

Paměť stromů (2003) (seriál) 

Opět výborný seriál. Stromy nás obklopují, setkáváme se s nimi denně, ale málokdy se u nich pozastavíme.Výborná práce dvojice Ludvík - Munzar, pěkné záběry. Četl jsem i knihu a pár stromů navštívil.

plakát

Zpět k pramenům (2005) (seriál) 

Skvělý seriál o krásách vod naší nádherné země.Super práce pana Ludvíka a Munzara, četl jsem i knihu - několikrát.Pár pramenů jsem i navštívil.

plakát

Okresní přebor (2010) (seriál) 

Vynikající seriál, takový tu dlouho chyběl.Výborné herecké obsazení, všechny díly jsou bezva, člověk se dost nasměje.Bohužel je dílů málo,škoda, oproti těm trapnejm seriálúm z doktorskýho prostředí.

plakát

Bloudění orientačního běžce (1986) 

Neni to žádnej filmovej trhák, ale má to svoje kouzlo.Pro někoho nuda, ale pro mně pohodovka. Je vidět, že se dá udělat pěknej rodinnej film za málo peněz a bez hvězdnýho obsazení. Hlavní hrdina looser, ale nakonec to dobře dopadne. Fackovací scéna na konci nemá chybu.Za mně 95%.

plakát

Krakonoš a lyžníci (1980) 

Pro mně asi nej film co jsem viděl. Skvělej nápad, výborný prostředí a super herci ( Heřmánek, Havelka, Augusta... ). Chtěl bych vrátit čas a zahrát si tam aspoň ty SKI. Luxus 100%.