Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Scrubs: Doktůrci

Scrubs: Doktůrci (2001)

Tenhle seriál je moje srdcovka. Chytlo mě to na začátku a drželo mě to. Zamiloval jsem se, toužil jsem pracovat v nemocnici Sacred heart po boku J.D.ho a Turka, a když to všechno skončilo, cítil jsem se prázdný. Ten seriál byl moje závislost a když skončil a já věděl že nebude nikdy pokračovat (Interns mě nezajímaj), měl jsem pocit jakoby skončila nějaká etapa mýho života. Jako kdyby vám umřel někdo koho vídáte každej den. Prostě tenhle seriál byl můj lék na deprese, pobavil mě když jsem se nudil. Pro mě seriál s velkým S a tyčící se na prvním místě.

Dexter

Dexter (2006)

Převelice vynikající seriál, převelice výborný Michael C. Hall, převelice sprostá Jennifer Carpenter, převelice moc igelitu a krve, převelice jsem si tenhle seriál oblíbil. Dexter je něco jedinečnýho. Tenhle vrahoun si mě získal. Jeho představitel se taky umí tvářit jako pěkně divnej magor a to je ono. Občas samozřejmě byly slabší chvíle a ale jako celek je seriál na vrcholu, na kterej jestli někdy dosáhne jinej seriál tak budu chodit rok plešatej. Jeden z hodně mála seriálů u mě sledovanej od začátku až do samotnýho konce.

Firefly

Firefly (2002)

Tohle je něco pro mě. Sci-fi western. rezavá, rozapadjící se loď a drsnej kapitán na palubě. Špinavá Jewel Staite si získala moje srdce. V rámci sci-fi pro mě naprostá jednička a ti co to utli, tak těm nepřeju v životě nic hezkýho. Každej z posádky upoutal mou pozornost a já s radostí sledoval jejich osudy a držel jim palce. Vážně bych si přál aby to bylo delší ale v životě nemůže bejt všechno jak si přejeme a tak o něco co si zamilujeme občas přijdeme. Ovšem to universum je prostě bombastický a dalo se tak strašně krásně využít. Jenomže prachy sou prachy.

Avengers: Nejmocnější hrdinové světa

Avengers: Nejmocnější hrdinové světa (2010)

Miluju tenhle animovanej seriál, je to parádní odreagování od všeho a všech. Pustit si to a zavzpomínat si na starý časy kdy jsem jako malej vstával v sobotu brzo a koukal na animáče. Všechno v tom funguje je to krása. A hlavně Thorovi hlášky typu: "Tento dům s námi často rozpráví. Je nejspíš prokletý." ... Dobrá zápletka, výborná akce, a velmi dobře udělaný charactery. Za mě pětka jak vyšitá.