Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (8)

plakát

Zápisník jedné lásky (2004) 

Film, který jsem viděla asi deset let po jeho natočení a ihned po prvním shlédnutí se stal mým nejoblíbenějším. Paradoxně na romantické filmy moc nejsem, ale tento film jednoduše nelze nemilovat. Pro mě osobně je tento film ukázka právé lásky.

plakát

John Wick 2 (2017) 

Nebavila jsem se sice tolik jako u prvního dílu, ale nejspíš to bylo tím, že divák tak trošku věděl co už může čekat. Každopádně parádní podívaná v podobě milionů mrtvých. V životě bych neřekla, že i při zabíjení může být někdo tak elegantní. Konec dost nasvědčuje tomu, že bude ještě třetí pokračování.. uvidíme jestli i potřetí dokážou natočit tak povedený film.

plakát

Padesát odstínů temnoty (2017) 

Určitě druhá část tohoto "erotického" románu nebyla tak nudná jako část první, ale i tak se nejedná o žádný zázrak. Film v podstatě nemá žádný děj a co se týče pár erotických scén, tak je to jen chabí pokus o to, přiblížit se pornu. Osobně si ale myslím, že málo kdo čekal extra zázrak po velkém zklamání z prvního dílu. Pořád si ale stojím za tím, že kdyby se film dal správnému režisérovi tak to mohla být pecka, na kterou by jsme hodně dlouho vzpomínali.

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Film mě hodně bavil. Skvělé triky, fantastický výběr herců. Především Will Smith opět dokázal, že dokáže zahrát opravdu cokoliv a je to pan Herec. Margot se dokonale vžila do role magora, díky ní jsem se nejednou zasmála. Každopádně bych si příště akorát zvolila 3D, pro tento film je to jako dělané.

plakát

Tajný život mazlíčků (2016) 

Abych byla upřímná tříminutový trailer mě pobavil víc než celý film. Hodně dlouho jsem se na ten film těšila, ale trošku zbytečně. Filmu nemůžu upřít krásnou animaci, ale určitě bych přežila kdybych film viděla za rok v televizi.

plakát

Zimní příběh (2014) 

Létající kůň z toho udělala trochu kýč ale musím říct,že se mi to i líbilo... trailer na mě udělal neskutečný dojem,že jsem odpočítávala minuty než film uvidím a to byla možná chyba čekala jsem od toho určitě víc. Ve filmu to bylo přeplácané nadpřirozenem ale věřím,že kniha bude fantastická a tady je to trochu spizděné režisérem.

plakát

Hačikó - příběh psa (2009) 

Jeden z nejdojemnějších filmů, které jsem kdy viděla.Ve filmu se sice nic moc neděje ale režisér naprosto perfektně zachytil vztah mezi zvířetem a člověkem. Film mě naprosto uchvátil, snad u žádného filmu jsem nebrečela od začátku až do konce. Film jasně ukazuje to, že nejsilnější vztah se vytvoří mezi psem a člověkem.

plakát

Mama (2013) 

Už od začátku mě film upoutal svou atmosférou,způsob jakým to bylo natočené je prostě fantastický ale na druhou stranu mě hodně zklamal konec - laciný, přehnaný.. doma v klasický televizi by mě film asi trochu nudil ale v kině? Dobré, ale jinak hodně dobrá, propracovaná práce