Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

12 opic

12 opic (1995)

Ten film je pořád stejnej,nemění se ale pokaždý ti připadá jinej protože ... My se měníme,vidíme jiný věci! Pro mě jedna z nejoriginálnějších a nejlepších Sci-Fi vůbec .. Vynikající herecké výkony všech zůčastněných,geniální scénář a jedna z nejsilnějších POINT širokodaleko.. I po letech Standing Ovation TERRY !!!

Vyvolený

Vyvolený (2000)

Věčná škoda kam se Shyamalan dostal,jeho první snímky jsou takové malé poklady a Vyvolený je z nich jednoznačně nejlepší.Vyvolený je mrazivě napínavý,slzavě dojemný,silně dramatický a duo Willis/Jackson je opět dokonalé.Celé to hladce pluje bez sebemenšího rušivého momentu až k povinné závěrečné pointě,která začína být především ke konci značně prokouknutelná ale i tak z ní příjemně zamrazí !!

Vykoupení z věznice Shawshank

Vykoupení z věznice Shawshank (1994)

Je to o útěku z vězení ... Tak by jsme to měli dát pod naučnou že jo ? :D ... Darabontův mastrštyk,nestárnoucí klasika o přátelství a naději ... Jeden z nejkrásnějších filmů,které jsem viděl a které uvidím..tohle se těžko překonavá .. a ten konec?mám z něj husinu i když na něj koukám po sté .. Chlap zmizel ve větru jako prd

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

O tomhle snímku se nedá napsat nic co by už někdo nenapsal..všechny superlativy jsou na místě !! tragický,vtipný a dojemný zároveň..nestárnoucí triky,vynikající Soundtrack a dokonalé herecké výkony..Zemeckis nastavil laťku tak vysoko že už ji ani on sám nedokázal pokořit ... prostě klasika jak má být !

Smrtonosná past

Smrtonosná past (1988)

John McClane je bůh!hláškující,chybující a krvácející chlápek s kterým bych skáknul na pivex a určitě né na jeden...I po letech dokonalý akční nářez !!!!

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

Po výtečném Batman Begins přichází Nolan s ještě lepším pokračováním..komiksová adaptace,která se může hrdě zařadit mezi klasiky jako je Kmotr či Nelítostný souboj!!Ledgerův agent chaosu Joker se bez mrknutí oka procpal do předních příček nej. záporáků všech dob..Taky byl jeho démonický výkon oceněn cenou akademie,bohužel však po Ledgerově smrti :( .. prostě BEST komiksová adaptace vůbec !

Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder

Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder (1980)

Impérium je klasika i po letech audiovizuálně strhující záležitost obsahujicí jeden z největších dějových zlomů..Star Wars mají v kinematografii svoje důležité místo a tento díl jasně dokazuje proč !

Terminátor 2: Den zúčtování

Terminátor 2: Den zúčtování (1991)

T2 je prostě špica akčních sci-fi.. triky nezestárli ani o den,akce je pořád nabušená a svižná a Arnold se pro tuhle roli narodil,jeho charisma je cítit i když se mu xicht drolí z jeho kovové lebky .. pro mě Cameronovo vrcholné dílo sebou samým nepřekonané ! Hasta la vista Baby

Fighter

Fighter (2010)

Vynikající drama...Wahlberg dělá co mu jde nejlépe proto nic nezkazí,Bale si krade film sám pro sebe a ten zlatej plešoun mu právem patří,skvělá atmosféra amerického předměstí a nuzných poměrů..Najdou se i nějaký ty vtípky,které to dění trochu odlehčují ... a i když tady jde o box v poslední řadě i tak je skvěle natočený Co mě u tohohle filmu ale rozbíjí nejvíc je vynikající vykreslení vztahů v trošku dementní rodince :D