Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (11)

plakát

Pan Popper a jeho tučňáci (2011) 

Příjemná komedie s nezvyklým tématem. Rozhodně neurazí a pobaví. Tučňáci jsou naprosto dokonalí i když nemluví x)

plakát

Srážka s mimozemšťanem (2011) 

Nový E.T. aneb dokonalá komedie o mimozemšťanovi. Pobaví, rozpláče, možná i donutí se trošku zamyslet, ale v žádném případě se u ní nebudete nudit :)

plakát

Princ a pruďas (2011) 

Šíleně praštěná komedie, u které si je potřeba zvyknout na mnoho peprných slov i scén. Jednoduchý humor, dialogy přetékající sprostými slovy a skvělé vizuální efekty. I přes určitou nepřirozenost herců je to povedená pohádka pro dospělé.

plakát

Pařba v Bangkoku (2011) 

Bangkok = Las Vegas. Tvůrci si příliš nelámali hlavu s nějakým zapeklitějším příběhem, ale nakopírovali ten předešlý. Jediné, co je v dvojce navíc, jsou trošku morbidnější scény. Nicméně dostatečný počet komických situací to dostatečně kompenzuje.

plakát

Voda pro slony (2011) 

Skvělé herecké obsazení, dokonalý příběh a nádherná zvířata. Nemám co vytknout. Film utváří krásnou představu chodu života v cirkusovém světě, který není zrovna růžový :)

plakát

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011) 

Někteří filmaři by se měli držet hesla - Třikrát a dost. Jenže bohužel to nedělají a poté už vznikají pouze slabé odvary prvních dílů. Nicméně Na vlnách podivna má stále své kouzlo. Tvůrci filmu zde stále ukazují jak dokonalé mohou být všechny triky, a jak se může celý příběh filmu neuvěřitelně zamotat a poté i správně rozmotat.

plakát

Síla country (2010) 

Silný příběh o nelehkém žití ve světě showbyznysu. Od začátku sledujeme vzpamatovávání se slavné country zpěvačky, která však už nemá mnoho nadějí vrátit se zpět. Žárlí na mladší kolegyni, nezvládá překonávat svou temnější minulost. Na poslední vystoupení ze sebe však vydá to nejlepší, aby mohla s klidem odejít. Příběh opravdu chytá za srdce a myslím si, že vyhoví jak fanouškům country muziky tak i těm ostatním. Herecké i pěvecké výkony jsou brilantní i u mladších herců, jako je například Leighton Meester. Rozhodně stojí za vidění ;)

plakát

Sociální síť (2010) 

Každý, kdo má i nemá facebook, by měl určitě vědět, jakou cestou tato sociální síť vznikala a že to určitě nebyla lecjaká procházka růžovou zahradou. Od malých sum peněz po miliardy dolarů, od nejlepších přátel k soudní žalobě. Byznys je prostě byznys.

plakát

Život po životě (2010) 

Jeden z mála filmů o posmrtném životě, který stojí za to vidět. Vizuální efekty, které návštěvy v záhrobí doprovázejí, jsou bezchybné. Jediné, co je možná trochu matoucí, je časté přeskakování mezi jednotlivými příběhy. Divák musí neustále být na pozoru, aby mu neunikla ani jediná maličkost. Když unikne, bude mít větší problém s pochopením konečného spojení všech příběhů dohromady.

plakát

Poznáš, až to přijde? (2010) 

Celý film se už od začátku vyvíjí neskutečně pomalu. Konečný spád dostává až tak v poslední půlhodince. Dá se říci, že skvělé herecké obsazení to po celou dobu zdatně zachraňuje. Happyend není až tak velkolepý jak jsme u amerických komedií zvyklí, ale určitě chytne za srdce. Nicméně vymezte si na tento film 2 hodiny času a ke konci vás pak za odměnu překvapí netradiční vyznání lásky.