Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Dexter

Dexter (2006)

Druha serie je jedna z nejnapinavejsich serialovou podivanou meho zivota. Skoda ze se cesky divak asi nikdy nedocka, snad jen pokud ho dvojka bude davat s titulkama. Treti serie se v poklidnejsim tempu, ktere vsak stale tahne jako mlady ovcak, dostava k desatemu dilu, ktery predstavuje zlom. Z podivane se stava osobni zalezitost, cekaji nas nejnapinavejsi dva dily televizni historie.

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Genialni, famozni. Idealni prirucka dospivajiciho muze. Nejjednodussi tema ve chvili, kdy u pivka dosly slova, staci vytahnout jednu hlasku a je na pul hodky o zabavu postarano. 52 dilu a kazdy original. I kdyz interiery pripominaji vyrazene kulisy z Navstevniku, nemuze se nic zmenit na tom, ze tenhle serial je snad jediny, na ktery se da divat porad dokola. Rozhodne je treba podtrhnout perfektne odvedeny cesky dabing, ktery podle me presahuje kvality uknauceneho originalu.

Ve jménu vlasti

Ve jménu vlasti (2011)

1. a 2. série je jasná. Plné kýble přicházejí s 3. sérií. Doporučuji se nejprve podívat na druhý díl Zeitgeistu resp. část o CIA. Najednou si uvědomíte že 3. série je vlastně mrazivým dokumentem o tom, jaká je dost pravděpodobně pod povrchem skutečnost.

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Fantazie, která NEMÁ na seriálovém poli obdoby. Něco tak vybroušeného, vypointovaného a dokonale natočeno tady nikdy nebylo. Ještě nikdy jsem neměl pocit, že tvůrci od prvního dílu věděli jakým směrem celý seriál bude směřovat a tvořili si v jeho průběhu odkazy, ke kterým se bezpečně a obhajitelně vraceli.