Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Fantasy
  • Animovaný
  • Akční

Oblíbené seriály (7)

2 $ocky

2 $ocky (2011)

Slečny si to dobře dávají, humor jim opravdu není cizí. Sympatičtější je mi Caroline, neb Max neustále někdo protěžuje:). Fandím jejich přátelství, ať se na obrazovkách udrží opravdu dlouho a nepoklesne kvalita :)

Greek

Greek (2007)

Motivy prosté, herci hodící se k charakterům příběh očekávatelný, ale přesto příjemný. Nicméně, stejně si myslím, že Greekku by nejvíce prospěly kratší série a méně natahování.

Prolhané krásky

Prolhané krásky (2010)

První série: Velmi chytlavá podívaná, strhující děj, neustálá tajemství, ale hlavně - na obzoru byla šance, že se na konci série dozvíme pravou tvář A. Všem, co seriál ještě neviděli a teprve se chystají se na něj podívat, doporučuju zapomenout na všechny fanpages o tomto seriálu, akorát by vám pokazily tu tajemnou auru kolem záhad v PLL. Druhá série: Trochu hodně slabší než jednička, nicméně stále dobrá podívaná. Kdo si PLL doopravdy zamiloval, zklamán nebude. Třetí série: První díly - nuda, nuda...s přibývajícími díly a blížícím se polovičním finále, se PLL dostávají zpátky do svých kolejích...a poloviční finále? Jep, takhle to má vypadat ;)