Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Biografie (3)

Olivia Grace Applegate (herečka)

06.04.2021

Olivia Applegate získala uznání za svoji roli po boku Rooney Mary ve filmu Terrence Malicka Song to Song a jako čtvrtfinalistka America's Got Talent jako zpěvačka. Od té doby hrála v několika televizních seriálech včetně HBO Euphoria, Dirty John a hlavní postavu v seriálu Driven. Velkého filmového úspěchu se jí dostalo v… (více)

Melanie Zanetti (herečka)

05.04.2021

Melanie Zanetti je divadelní a filmová herečka a v roce 2007 získala na University of Southern Queensland v Toowoombě bakalářský titul se specializací na herectví. Divákům se do povědomí dostala svou rolí ve filmu Město nemrtvých (2013) a vedlejší rolí v seriálu Úřad kouzelnických záležitostí (2018). V roce 2019 si ji režisérka… (více)

Tosca Musk (režisérka / producentka / scenáristka)

03.04.2021

Tosca Musk je nejmladší sourozenec Elona Muska. Působí několik let jako poměrně úspěšná filmová producentka a režisérka s portfoliem několika desítek filmů. Ty se s větším či menším úspěchem vysílaly především v britských a kanadských televizích. Její bohatá filmová zkušenost ji dovedla k založení vlastního filmového byznysu –… (více)

Reklama