Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Nesmrtelný seriál. Množství humoru v jednom díle má tolik vtipných faktorů, že jedno shlédnutí nám nestačí k přijmutí všeho najednou. Kvůli tomu nás několikáté shlédnutí stejného dílu pobaví. Můžu u toho usínat, odpočívat i jíst.

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Tento seriál mě neoslovil úplně na pět hvězd. Barney samozřejmě super a seriál má svoje kouzlo ale určitě to nepředčilo Přátelé!

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Líbí se mi inteligentní humor a v tomto seriálu je ho spousta. Sheldon je výborný a hlavně zahraný opravdu na jedničku! Skvělá parta lidí co spolu vytvořili jeden z nejlepší seriálů. Nemůžu jinak než pět hvězd! BAZINGA!

Joey

Joey (2004)

Seriál se nebojí vykročit vlastním směrem vzhledem na skvostné Přátelé. A to dodává seriálu kvalitu. Matt je dobrý herec a je vidět, že sám zvládne svůj seriál.

Zlatá sedmdesátá

Zlatá sedmdesátá (1998)

Zasměju se. Kvalitní americký sitcom, který neomrzí. Je trošku škoda když tam vypadne Eric a Kelso ale jinak jsem se u toho hodně pobavil. A když je slabší chvíle, přijde Fez a rozbije to. Super parta a herectví si nevybrali náhodou.

Dva a půl chlapa

Dva a půl chlapa (2003)

Dva a půl chlapa je legendární seriál se šíleným Charliem a Jonem Cryerem. Oba dva herci i malý Angus výborné výkony a skvělá atmosféra seriálu. A můj názor na Ashtona? Já myslím, že to bravurně zvládl. Je to jen o tom, že k Charliemu to víc sedí a máme ho velmi úzce spjati se seriálem. Určitě se pobavíte!

Futurama

Futurama (1999)

Matt Groening!!!!!! Víc nepotřebuji dodat.

Přátelé

Přátelé (1994)

Nezapomenutelný seriál, který je s námi pořád. Poctivých deset let úžasných hereckých výkonů. Vždycky si rád pustím přátelé, je to příjemná zábava. Tyto herce budu mít vždy zafixované k tomuto seriálu. Prostě srdcovka! Nezapomenu! RACHEL, JOEY, ROSS, CHANDLER, PHOEBE, MONICA