Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (10)

plakát

Mortal Kombat 2: Vyhlazení (1997) 

Já myslím, že první díl stačil..... Odpad nedám, protože jsem si u hry jako dítě málem vykloubil prsty.

plakát

Farma zvířat (1954) 

Velice drsná “pohádka“, kterou by měl v naší zemi vidět každý, aby pochopil, že nezáleží na tom, jaké prase je zrovna u koryta.

plakát

1984 (1984) 

Úžasná knižní předloha, se kterou se trochu zametlo. Kdyby film tak přímo neodkazoval Na Orwella, dal bych mu ++++. Film se nehodí pro toho kdo by si chtěl zkrátit práci do hodiny literatury.

plakát

Prometheus (2012) 

V kině jsem jsem skoro celý film seděl jako přibitý. Nejsem fanoušek sci-fi, ale na vetřelcích jsem vyrostl. Je to vizuálně skvelá podívaná u které se nudit nebudete. Spíš se bojím toho, kolik filmů bude ještě natočeno, než stvoření připomínající chobotnici zmutuje do podoby xenomorfa, kterého všichni známe.

plakát

Vykoupení z věznice Shawshank (1994) 

Dokonalé. Tento film nemá skutečně chybu. Není vlezlý ani citově vydírající. Nejlepších 142 minut, které strávíte u televize.

plakát

Pomoc! (1965) 

The Beatles mám hodně rád. V tomto snímku jsou, stejně jako ve všech jejich filmech, úžasné písně, ale jenom na nich se film postavit nedá. Humor je vybroušenější, než v předchozím Perném dni, ale celkový děj je zdlouhavý. Občas máte chuť scény přetáčet, abyste se posunuli k poslechu hudby.

plakát

Perný den (1964) 

Úsměvný, ale hloupý příběh legendy, ve kterém si střihl hlavní roli děda s Richardem S. Podle mě je to nejlepší hraný flim s Beatles. Lennonovo : “ŽE NEUHÁDNETE ZA CO JSEM SEDĚL“, se mi vybaví vždy když se chystám oslovit nějakou dívku. :-D

plakát

Let It Be (1970) 

Legendární koncert na střeše, fanda brouků si příjde na své když uslyší syrově přehrávané fragmenty slavných písní. Zajímavý dokument, ve kterém je ale až moc “Paula“. Kvůli Yoko davám jen tři hvězdy.

plakát

Botostroj (1954) odpad!

Dnes již naštěstí úsměvné svinstvo. Režimem podporovaná kinematografie a literatura této doby nemá žádnou hodnoutu pro současného diváka.