Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný

Obsahy (3)

Přeživší

Přeživší (2021)

V USA se nekontrolovaně rozšířila delta mutace nemoci covid-19 a civilizace zaniká, dochází voda i zásoby. Bývalý agent FBI Ben Grant (Jonathan Rhys Meyers) přežívá sám na rodinné farmě, když se na prahu jeho dveří objeví mladá dívka a s ní i problémy v podobě gangu, kterému velí Aaron (John Malkovich), který chce dívku za každou cenu získat. Když Ben zjistí, co je dívka zač a kdo ji posílá, rozhodne se ji chránit.

Panství

Panství (2021)

Když sedmdesátiletou Judith (Barbara Hershey) na rodinné oslavě postihne mrtvice, odstěhuje se dobrovolně od své rodiny do starého pečovatelského domu pro seniory. Po pár dnech ji začnou pronásledovat noční můry a vidiny, které místní personál přičítá jejímu věku. Zanedlouho poté jí spolubydlící zanechává tajemný text, díky kterému je přesvědčena o realitě svých vidin. Je to jen nastupující demence jak tvrdí lékaři nebo je ještě něco jiného, co ji nedovolí strávit v tomto domě poklidné stáří?

Pod vlivem

Pod vlivem (2019)

Alicia (Manuela Vellés) se vrací do starého panského sídla, ze kterého jako dítě utekla. Alicia je mladá matka doprovázená manželem a devítiletou dcerou Norou (Claudia Placer). Snaží se vzkřísit svůj rodinný život, přičemž je ale nucena čelit minulosti, o které si myslela, že byla již dávno pohřbena...

Reklama