Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Dokumentární
  • Publicistický
  • Akční

Recenze (8)

plakát

Mý věci (2013) 

Hlavní hrdina si prostě jenom potřeboval doma uklidit.

plakát

Big Lebowski (1998) 

Mám tenhle film rád. Mám ho rád, ale nedokážu říct proč. Zřejmě je to jednoduše díky vynikajícím hercům, skvělé atmosféře a jedinečně vybranému soundtracku.

plakát

Hra (1997) 

Jsem přesvědčený, že se jedná o nejlepší Fincherův snímek. Těšil jsem se hlavně na to, že mě konec nějakým způsobem překvapí, nevěděl jsem ale, že mě až takhle odbourá. Je pravda, že scénář filmu (nebo spíš hry) je poměrně nereálný a nevěrohodný, nicméně to neohrozí moje hodnocení - výborné.

plakát

Život je krásný (1997) 

„A jaký je váš politický názor?" „Adolfe, Benito nechte toho...promiňte co jste říkal?" Nevzpomenu si na jiný film u kterého bych se v jednu chvíli svíjel smíchy v křečích a za několik minut skoro plakal dojetím. Pokud nevěříte, že lze natočit komedie z prostředí holocaustu musíte se podívat na tento snímek.

plakát

Sedm (1995) 

„Vydatný PsychoThriller s pikantně kořeněným koncem a lá Fincher". I tak by se dal film shrnout. Tohle prostě člověk musí vidět, aby pochopil.

plakát

50x a stále poprvé (2004) 

Nemám rád Adama Sandlera. Nelíbí se mi jeho typická role, kterou víceméně předvádí i tady. Tento film ovšem nebyl tak hrozný jak jsem očekával. Všechno včetně Sandlera je takové umírněnější a dospělejší a občas se člověk i zasměje....vážně ale jenom občas.

plakát

Šifra mistra Leonarda (2006) 

Osobně si nedovedu představit lepší ztvárnění výborné knihy. Film sice trvá možná zbytečně dlouho (2,5 hodiny), ale několik hluchých míst vyvažuje skvělá atmosféra, dobří herci a občas i trochu té akce.

plakát

Forrest Gump (1994) 

Forrest Gump je tím nejkomplexnějším filmem co jsem kdy viděl. Od scénáře až po kameru je to excelentně zvládnutá věc. Nemyslím si, že by se Tom Hanks pro tuto roli přímo narodil, nicméně ji zahrál skvěle a právem vyhrál Oscara v asi nejnabušenějším Oscarovém ročníku. Vážně lituji, že jsem Gumpa nemohl vidět v kině.