Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (10)

plakát

Contratiempo (2016) 

Musim rict ze malokdy se mi povede sledovat film bez toho aniz bych si hrala na mobilu candycrush. Ale pri sledovani tohoto filmu jsem na telefon vubec nesahla! 10/10!!!!

plakát

Impractical Jokers (2011) (pořad) 

Pozor tento pořad vyvolává závislost po smíchu! Nekonečný příval humoru v podání čtyř kamarádů! Jsem opravdu nadšená z tohohle pořadu! :)))

plakát

Láska (2012) 

To je prostě krutá životní realita když člověk zestárne :(

plakát

Jako za starejch časů (2012) 

Tři zlotřilí dědoušci těšně před tím než zakopou bačkorama? To tu ještě nebylo! :) Brilantní humor a dějové napětí! 100%

plakát

Polski film (2012) 

skvělý film! Opravdu k zasmání! Výkony herců dokonalé! Především pan Daniel zazářil a touto rolí se vryje do paměti mnoha diváků, kteří opomíjejí tohoto herce. Jen jsem malinko postrádala nějaký smysl tohoto filmu. I tak hodnotím 100% a ráda se podívám znovu a znovu!

plakát

Slova (2012) 

Skvělé drama které člověka vtáhne do děje, že to prostě musí dokoukat! Nádherný motiv! Myslím, že tento film stojí za shlédnutí i zamyšlení.

plakát

Sezení (2012) 

Krásně oduševnělý film. Helen Hunt nahá v jejím věku? Skládám poklonu ;) Film vede k zamyšlení co člověk od života chce a jaký je jeho cíl - tedy alespoň moje pocity po shlédnutí.

plakát

Mrtví a neklidní (2013) 

Ironická upovídaná zombie je opravdu milým překvapením filmu. Milovnicí takového humoru si přijdou na své. Jen konec mi přišel malinko kýčovitý ale co se dá očekávat od filmu kde se zombie zamiluje do živé holky? Odpočinková komedie na po náročném dni.

plakát

Pí a jeho život (2012) 

Krásný oduševnělý snímek pro ty kteří v životě dají na víc než jen na peníze ale i na lásku a duchovní hodnoty!!

plakát

Babovřesky (2013) 

Nevím proč se tady všichni tak rozčilují. Pan Troška točí filmy pro lidi a ne pro filmový kritiky! Kdyby se to obyčejným lidem nelíbilo aby si pak Troška nebyl tak úspěšný režisér! Jeho filmy jsou jednoduché založené na lidovém vtipu a za sebe musím říct že jsem se zasmála!