Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Oblíbené seriály (5)

Expozitura

Expozitura (2009)

Nechápu zdejší nespokojence. Na české poměry je to výborný kriminální seriál. Boj policistů se zlončinci a hlavně boj policistů mezi sebou, hodní policajti se mění ve zlé a naopak... mě to teda bavilo. Jistě že si Nova upravila skutečné kauzy podle sebe, ale taky to nevydává za dokument, ale za seriál pouze inspirovaný skutečnými případy. Samozřejmě jedinou větší slabinou je představitelka hlavní role, s tím souhlasím se zdejší komunitou. Naopak Jašków byl skvělý.

Papírový dům (Netflix verze)

Papírový dům (Netflix verze) (2017)

Podrobnější hodnocení si nechávám do jednotlivých sezon, ale nevzpomám si na jiný seriál, který by mě bavil víc. Naprosto skvělé!

Most

Most (2011)

To vše už tady bylo. Psychopatický vrah trestající společnost za hříchy se nám už předvedl v thrilleru Sedm, nesourodá dvojice kriminalistů je v každé druhé detektivce. Přesto se seveřanům povedl natočit originální seriál, který diváka vtáhne a už nepustí. Propracovaná zápletka je u severských detektivek standartem a zde navíc potěší skvěle napsané postavy, jimž vévodí okouzlující kriminalistka Saga Noren, která je zároveň k sežrání i na zabití. Díky ní už vím, co je to ten Aspergerův syndrom! 1.série 100%, 2.série 90%, 3.série 100%, 4.série 85%