Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Akční

Recenze (3)

plakát

Neutečeš (2014) 

Asi trochu nechápu zdejší hodnocení, začátek ok, potom přišlo spousty scén, které trvaly třeba 1 minutu, některé i o pár minut déle, a absolutně nic se v nich nedělo, žádný smysl scény neměly. Pak přišla jedna lekačka, kdy nějaký debil hodí míč do okna, pak zase spousty krátkých nesmyslných scén. Druhá lekačka, scéna na pláži byla fakt dobrá, ještě jedna lekačka, a zase nic. Takhle to pokračuje až do konce, nic. Asi mám trochu jiný názor na horor, který mi vyděsí, tenhle to opravdu nebyl. Hudba byla výborná, herci sympatický, proto dávám dvě *

plakát

Ghoul (2015) 

Ghoul má výborný děj, zápletku, příběh o kanibalovi, samozřejmě nesmí chybět duch, vyvolávání, démon... Jen ta ruční třesící se kamera mi docela vadila, protože na můj vkus toho bylo moc, i když chápu, že se vlastně jedná o natáčení dokumentu, ale po Záhadě Blair Witch a nespočetně dalších hororech natočených "ruční" kamerou už to jednoduše trochu otravuje. Značnou dobu sledujete ve tmě jen světlé hopsající kolečko na velkém plátně. Vžijete-li se do toho, že utíkáte temným lesem a s nátlakem děsivě moc decibelů zvuku vám do toho kolečka něco vrazí nebo se náhle něco děsivého objeví a samozřejmě to zaútočí přímo na objektiv kamery, tak to vlastně funguje výborně. Při filmech tohoto typu mi vždycky dokáže značně vyděsit, když se začne vyvolávat duch a i když to někdy není úplně v plánu, místo ducha přijde démon, který vám to dá vyžrat, že jste ho vyvolali. Když to tedy shrnu, bavilo mě to, děsilo mě to a ještě chvíli potom, co jsem vyšel z kina mi skákala hlava, jak moc jsme běhali s představiteli, kteří natáčeli ruční kamerou. Zasloužené 3*, chvíli jsem přemýšlel i o 4*, ale to už bych s tou chválou asi moc přehnal. Na můj vkus se ke konci opakoval stejný záběr mockrát, kdy běžíme po lese pokaždé s někým jiným a za někým jiným, ale úplný závěr s pojídáním lidského masa byl vcelku originální a dodalo to tomu smysl toho, o kom se to vlastně dokument točil.

plakát

Srbský film (2010) 

Tak z toho filmu jsem v rozpacích jak ho hodnotit - na jednu stranu příšerná nechutnost, na druhou stranu na mě ten film fungoval tak, že jsem u určitých scén říkal no ty krávo, tak větší nechuťárnu jsem v životě ve filmu neviděl, což znamená, že emocionálně to působilo. Jakože děj to nějakej mělo, nechutný scény byly nechutnými, některý zvrhlosti působily až tak, že si říkám, jak tohle vůbec mohlo být vypuštěno na veřejnost bez nějakého postihu. Hodnotím 3* a to hlavně proto, že jsem opravdu ještě větší zvrhlost neviděl, a to jsem si myslel, že po shlédnutí hororu Hostel 1 už nikdy neuvidím něco víc nechutnýho, což se právě stalo po shlédnutí Srbskýho filmu.