Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi

Poslední recenze (1 015)

plakát

Zápisník alkoholičky (2024) 

Škoda, že nebylo více scén z léčebny. Moc mě dějová linka rodiče-dcera nezajímala, to dítě tam bylo jenom, aby se působilo na city a byl přece "důvod" se léčit. Za mě bod dolů, protože to neustálé řvaní začalo velmi rychle štvát i mě. (Ukamenujte si mě, je mi to fuk.) Líbilo se mi však zakomponování "scén", kdy Tereza Ramba tvrdila, že nepila, že spadla, kdy zapomněla, že vaří a jenom usnula apod. a postupně se záběry konečně odkrývaly (scéna, jak vyhazuje lahve do kontejneru), jakoby sama začala vnímat trochu svůj problém ve chvíli, kdy už byl větší.. Samozřejmě její postupná proměna vzhledu byla v tu chvíli na místě. Srovnání s Úsměvy smutných mužů (které pořád považuju za nejlepší český film, co se alkoholu a celkovému boji proti tomuto "démonu" týče) se nabízí. Ale dělat ho nebudu. Ačkoliv mají podobné téma alkoholu a protialkoholní léčení, každý film ho pojal po svém. Bohužel, Tereza Ramba pro mě nebyla dostatečně přesvědčivá, aby ta její realita působila dostatečně syrově a odpudivě ani ve mně nevyvolala soucit. A i když nám v letním kině propršel skoro celý film a slyšet bylo jednu chvíli každé druhé slovo, odcházím s myšlenkou, že nebudu mít problém si film zase někdy pustit. To prohrabávání se lidskou psychikou mě hold baví.

plakát

Thor: Láska jako hrom (2022) 

Úvodní scéna filmu mi připadala jako prolog ke hře. Chtělo by to petici, aby Gorr získal vlastní film. A zbylí bohové a jejich plány by se taky daly rozvést na filmové plátno (btw co sakra dělali celou dobu? To se drželi stranou anebo byli tak na šrot a užívali si orgie? Proč jen Asgard furt něco řešil a tihle si užívali? Když nad tím začnete uvažovat, vidíte tam ty díry a chyby a nedostatky, jo... ale fakt mě to zajímá - jaká božstva se dál takhle tajně setkávají?? Jak nyní reagují na to, co se stalo s Diem? Co ti, kteří nejsou pozvaní.....). Nebo klidně jako seriál.. materiálu by bylo jistě dost, stačí zapojit fantazii. Ale pochybuju, že se něco takového stvoří v solidním rozměru. Film jako takový se snaží narval do dvouhodinové stopáže až moc. Především až moc Natalie Portman, která mi doposud nechyběla a byla hlavním důvodem, proč jsem váhala, zda si to mám vůbec pustit. Jasně, musíme jí dát nějaký smutný důvod k návratu. Škoda, že jsem cynik, a tak mě její poslední chvíle s Thorem jen rozesmály. Nabízí se tu zajímavá linka jménem Thunder... ale vzhledem k tomu, co posledních pár let MCU vytváří, tak si myslím, že je to pohřbený nápad. Stejně tak nápad v potitulkové scéně s Heimdallem ve Valhalle. Sakra, ten chlap mi ve filmu chyběl. Slabé 3*.

plakát

SK∞ (2021) (seriál) 

"I'm gonna drink tonight until I puke!" Až na ten poslední díl, kdy postava ADAMA vyloženě získala až moc nechtěného prostoru... a to způsobilo, že se mi znechutil. Do té doby u mně velel jako nejzajímavější postava ze seriálu. PS: Kdyby u toho byl tak shounen-ai nebo něco, tak bych některé věci samozřejmě viděla jinak a neříkala bych si wtf v průběhu posledního dílu hned několikrát. Takhle bohužel velmi slabé 4*, rozjeté to bylo moc hezky... ale ten finiš, ach jo.

Poslední hodnocení (4 174)

1890 (2017) (seriál)

07.09.2024

Saenai Heroine no sodatekata: Fine (2019)

07.09.2024

Saenai Heroine no Sodatekata (2015) (seriál)

07.09.2024

Area no kiši (2012) (seriál)

07.09.2024

Burn the Witch (2020)

07.09.2024

Příběh stoleté ryby (2016)

06.09.2024

High Card - Season 1 (2023) (série) (S01)

04.09.2024

Gintama The Final (2021)

03.09.2024

Vlny (2024)

30.08.2024

Reklama