Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi

Poslední recenze (1 015)

plakát

Zápisník alkoholičky (2024) 

Škoda, že nebylo více scén z léčebny. Moc mě dějová linka rodiče-dcera nezajímala, to dítě tam bylo jenom, aby se působilo na city a byl přece "důvod" se léčit. Za mě bod dolů, protože to neustálé řvaní začalo velmi rychle štvát i mě. (Ukamenujte si mě, je mi to fuk.) Líbilo se mi však zakomponování "scén", kdy Tereza Ramba tvrdila, že nepila, že spadla, kdy zapomněla, že vaří a jenom usnula apod. a postupně se záběry konečně odkrývaly (scéna, jak vyhazuje lahve do kontejneru), jakoby sama začala vnímat trochu svůj problém ve chvíli, kdy už byl větší.. Samozřejmě její postupná proměna vzhledu byla v tu chvíli na místě. Srovnání s Úsměvy smutných mužů (které pořád považuju za nejlepší český film, co se alkoholu a celkovému boji proti tomuto "démonu" týče) se nabízí. Ale dělat ho nebudu. Ačkoliv mají podobné téma alkoholu a protialkoholní léčení, každý film ho pojal po svém. Bohužel, Tereza Ramba pro mě nebyla dostatečně přesvědčivá, aby ta její realita působila dostatečně syrově a odpudivě ani ve mně nevyvolala soucit. A i když nám v letním kině propršel skoro celý film a slyšet bylo jednu chvíli každé druhé slovo, odcházím s myšlenkou, že nebudu mít problém si film zase někdy pustit. To prohrabávání se lidskou psychikou mě hold baví.

plakát

Thor: Láska jako hrom (2022) 

Úvodní scéna filmu mi připadala jako prolog ke hře. Chtělo by to petici, aby Gorr získal vlastní film. A zbylí bohové a jejich plány by se taky daly rozvést na filmové plátno (btw co sakra dělali celou dobu? To se drželi stranou anebo byli tak na šrot a užívali si orgie? Proč jen Asgard furt něco řešil a tihle si užívali? Když nad tím začnete uvažovat, vidíte tam ty díry a chyby a nedostatky, jo... ale fakt mě to zajímá - jaká božstva se dál takhle tajně setkávají?? Jak nyní reagují na to, co se stalo s Diem? Co ti, kteří nejsou pozvaní.....). Nebo klidně jako seriál.. materiálu by bylo jistě dost, stačí zapojit fantazii. Ale pochybuju, že se něco takového stvoří v solidním rozměru. Film jako takový se snaží narval do dvouhodinové stopáže až moc. Především až moc Natalie Portman, která mi doposud nechyběla a byla hlavním důvodem, proč jsem váhala, zda si to mám vůbec pustit. Jasně, musíme jí dát nějaký smutný důvod k návratu. Škoda, že jsem cynik, a tak mě její poslední chvíle s Thorem jen rozesmály. Nabízí se tu zajímavá linka jménem Thunder... ale vzhledem k tomu, co posledních pár let MCU vytváří, tak si myslím, že je to pohřbený nápad. Stejně tak nápad v potitulkové scéně s Heimdallem ve Valhalle. Sakra, ten chlap mi ve filmu chyběl. Slabé 3*.

plakát

SK∞ (2021) (seriál) 

"I'm gonna drink tonight until I puke!" Až na ten poslední díl, kdy postava ADAMA vyloženě získala až moc nechtěného prostoru... a to způsobilo, že se mi znechutil. Do té doby u mně velel jako nejzajímavější postava ze seriálu. PS: Kdyby u toho byl tak shounen-ai nebo něco, tak bych některé věci samozřejmě viděla jinak a neříkala bych si wtf v průběhu posledního dílu hned několikrát. Takhle bohužel velmi slabé 4*, rozjeté to bylo moc hezky... ale ten finiš, ach jo.

Poslední hodnocení (4 164)

Matka v trapu (2024)

19.07.2024

Zápisník alkoholičky (2024)

12.07.2024

Kuragehime (2010) (seriál)

08.07.2024

Thor: Láska jako hrom (2022)

11.06.2024

SK∞ (2021) (seriál)

31.05.2024

Šimoneta to iu gainen ga sonzai šinai taikucu na sekai (2015) (seriál)

29.05.2024

Ruby záchranářka (2022)

26.05.2024

Ušio to Tora (2015) (seriál)

26.05.2024

Kazemakase tsukikage Ran (2000) (seriál)

26.05.2024

Reklama