Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (253)

plakát

Ono (2022) 

Dobrej finnish že jsem skončil.. xD. Zajímavá kompilace hajzloviny, grétinýho urbanu, a slepice co se v polovině česání probrala k životu a zHůlkovala. Asi se na to v životě už nepodívám, ale zajímavý to počin. Doporučil bych to? Asi jo, ale musíte počítat s tím že je to hódně pomalý a v podstatě pro hodně lidí nudný (pro mě docela taky, ale zajímavý natolik, že jsem to dokoukal).

plakát

Upgrade (2018) 

Tomu říkám cyberpunk!

plakát

Domek z karet - Série 6 (2018) (série) 

První 4 episody byli absolutně nezáživný hajzl, kde jsem nevěděl absolutně co se děje, kdo kdo je, co chce, co dělá, proč co dělá, a tak dále. Pátá episoda už konečně vzpamatovala alespoň trochu šestou sérii, a až do finále seriál jel dost slušně. Ovšem, až na jednu dost zásadní věc. A to sice: Mezi díly se ztratí takových duležitých scén (doslova - nevznikne) které by si divák dost přál aby tam byli, jelikož má ve všem bordel, a trvá mu polovinu episody aby se vůbec zorientoval co se k*rva děje. Což stejně většinu věcí nepochopíte protože to prostě nijak vysvětlené není. Postava kterou jsem první polovinu seriálu přímo nesnášel, tak se stala nakonec moji nejoblíbenější postavou - Doug Stamper. Samozřejmě Francise nepočítaje. PO DOKOUKÁNÍ FINÁLE: Můžu s naprostou jistotu konstatovat, že tento seriál měl to nejhorší zakončení v dějinách známějších seriálů. Na tohle k*rva nemá ani Game Of Thrones. Oproti tomuto zvratku GoT skončilo jako masterpiece. Tak to jsem neviděl toto.

plakát

Domek z karet - Série 5 (2017) (série) 

Začátek byl svkělý, ale potom se to po několika dílech začalo měnit v tak zmatečnou břečku scén, že jsem i v 11. dílu série téměř už ani nevěděl o co tam sakra jde. A má to dost jasný důvod, těch scén vysvětlující pochody narativu, je málo, jako kdyby jste si za mezistřich, cca za sekundu, měli domyslet v podstatě půlku dílu. Různé linky nevysvětliny, až přímo neodůvodněny, a nebo já jsem až moc blbej, každopádně, polovinu dílů série nechápu a jsem zmatenej. Sic filmařina a plot-twisty jsou stejně dobrý takže vinu tentokrát přisoudím sobě, a dám čtyři hvězdy za to, že poslední dva díly zase seriál vrátily na svoji epickou laťku.

plakát

Domek z karet - Série 4 (2016) (série) 

Jsem na rozpacích jestli je toto ještě lepší jak série 1, a možná i je. Gradace příběhu až do finálního krešcenda - posledního záběru finále sezóny. Geniální.

plakát

Domek z karet - Série 2 (2014) (série) 

Otevírací episoda hustá, pak to mělo trošku dauntajmy, ale konec vše napravil.

plakát

I Saw the TV Glow (2024) odpad!

v Netflusu asi probíhá kontest o vytvoření největšího produkčního odpadu roku. Upřímně si myslím že taková věc skutečně existuje, vzhledem k úrovním releasů za poslední roky.

plakát

Můj auťák Brouk (2005) 

Sořáč, ale za ty dvě určitý scény, ty tři hvězdy dát musím.

plakát

Domek z karet (2013) (seriál) 

Tak nepravděpodobná náhoda, že mě k tomuto seriálu dohnal Premiér - Dobré ráno.. dobré ráno pane premiére. Takže alespoň k něčemu ta s*ačka posloužila. Sjeta zatím první série, ale zatím to je čistý masterpiece. Plus jsem si musel koupit žebírka ke sledování protože Spacey mi furt dělal chutě. PO DOKOUKÁNÍ FINÁLE (bez spoilerů): Do 4. série je seriál skvělý počin. Pátou už to začalo dost drhnout přehledností a nejhorším problémem seriálu: vypouštění potřebných scén pro pochopení co se vůbec v dílu děje. Šestá série začala jako nesrozumitelná náhodno-sr*čka, s tím že se to v polovině začalo trošku probouzet do zajetých kolejí, a poslední díly byli už alespoň dobře vygredované těmi pár scénama v celým dílu, který vůbec díl dělali - jinak se musím přiznat že poslední 4 díly jsem už musel občas přetáčet, jelikož polovina dílu vám mohla být absolutně k h*vnu. Je to jen výplň co neznamená absolutně nic. A finále? Svatá s*ačko. Tak špatné zakončení seriálu jsem ještě v životě neviděl. A to jsem si myslel že větší průser než Game Of Thrones v životě neuvidím. Takže moje doporučení je: Pokud budete koukat na House Of Cards, tak max jen do konce 4. až 5. série. A pokud budete chtít kouknout na 6. sérii též, tak vám rovnou ušetřím čas a řeknu ať se na to nedíváte, jelikož je to zaprvé jen ztráta času, a za druhé, ikdyby jste byli jen zvědavý, nedělejte to. Jelikož to co uvidíte vám absolutně zkazí dosavadní díly a dojem ze seriálu tím, že scénáristi nachcali na vše předešlé, a chod "příběhu" losovali pomocí házením skýv chlebů do komunistické tombola kašny pro vylosování další pí*oviny. Zašmodrchaný, poblitý, znásilněný, a ještě jednou poblitý - to je 6. série tohoto jinak skvělého seriálu. Když vypustím část série páté a celou šestou, seriálu bych dal 95%. Takto to jde bohužel jako celek na 70%. PO DALŠÍ CHVILCE PŘEMÝŠLENÍ: Aktuálně snižuji na 60%, protože Netflus zmrvil vlastní seriál kvůli tomu, že je zajímá víc politický aktivismus než-li seriál. Za což může vyhození hlavní postavy ikdyž byla prokázaná jeho nevina, což Netflus nezajímá, protože si nedokáže svoucně za ničím stát (Trey Parker a Matt Stone by je propleskly). Když zkurvíte vlastní seriál protože jste močka, tak si nezasloužíte nic jinýho než flusanec do xichtu.. Netfluse.