Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Fantasy

Recenze (13)

plakát

Muži bez zábran (1999) 

No je to nehorázná sr**ka :-D ale pokud je člověk posilněný alkoholem, tak je to super ... je to prostě tak stupidní, až je to vtipný ... já jsem si to užil :-D

plakát

Ip Man 3 (2015) 

Tak jsem se konečně dočkal. Nečekal jsem od toho zázrak a zázrak to taky nebyl, ale jsem spokojenej. IP Man je pořád IP Man jako v předchozích dílech. Souboje jsou pořád dobrý (ten ve výtahu a na schodech asi nej). Tyson mi připadal trošku komickej, ale taky fajn. Bavil jsem se a zklamaný rozhodně nejsem ;-)

plakát

Příšerky s.r.o. (2001) 

Společně s Toy Story nejlepší PIXARovka, co vznikla (spoň pro mě) :-)

plakát

Who am I - žádný systém není bezpečný (2014) 

Dostal jsem to, co jsem ani nečekal, i když jsem v to tajně doufal. Film jsem "žral" od začátku až do konce. Skvělej příběh a super konec. Kam se hrabe Hollywood.

plakát

Odebrat z přátel (2014) 

Celkem dobrý nápad, akorát mohl být o trošku lépe zpracovaný...chat mezi mladými lidmi byl vystižen přesně, akorát nevěřím, že by lidé v tomto věku neznali a nepoužívali zkratku CTRL+C - CTRL+V ...občas jsem se i zasmál, což je na hororu zvláštní :-D

plakát

Ex Machina (2014) 

Výborná atmosféra, celý film jsem se nenudil a dostal jsem přesně to co jsem očekával. Akorát ten konec jsem čekal trošku víc rozvinutější, ale hlavní myšlenka filmu byla splněna a já jsem spokojen.

plakát

Lesní duch (2013) 

Trapnýýý...pokud si autor myslí, že čím víc krve, tak tím lepší horror, tak je trošku vedle ! Ani se mi to nechtělo dokoukat. A to mi krev nevadí, ale tady jí bylo zbytečně moc. Jinak horror nic moc.

plakát

Elysium (2013) 

Očekával jsem od toho trošku víc, takže zklamání...Dal bych dvě hvězdy, ale přidávám třetí za efekty a za citadelu z Mass Efectu.

plakát

Doktor od jezera hrochů (2010) odpad!

Viděno v autobuse na cestě do ciziny..neměl jsem kam utéct..hrůza !