Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (9)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Seriál mého dětství.. mého všeho. K tomuto nebudu psát žádné dlouhé slohy,napíšu jen,že pokud se chcete solidně zasmát,zapnětě Simpsonovi. Žlutou rodinku která nikdy nezklame,myslím že tento seriál bude trvat ještě hodně dlouho:) Hlavně sto procent za náboženský humor.

Death Note - Zápisník smrti

Death Note - Zápisník smrti (2006)

Nejlépe zpracované,na tento seriál si udělám dobrý názor hodně dlouho:) Samozdřejmě chtěla sem to hodnotit až to skončí,takže řeknu jediné,závěr bylo nejlepší zakončení seriálu. A každý určitě doufáme,aby byl death note opravdový:-) 100%,určitě

Pod kupolí

Pod kupolí (2013)

Nevim čím bych měla začít,ale tak třeva výběrem herců,ti nějak známý nejsou,ale perfektně to sedlo:D Seriál je o trochu jiný než knížka,neberu to jako zklamání,zaujal mě tak i tak. Pilotní díl bomba,o tom žádná,ted už jen čekat aby 3 série nebylo jen pouhé zbytečné prodloužení tohoto bezva seriálu. Za mě 100%. (ps: chválím Jima,jako super záporáka).

Lovci duchů

Lovci duchů (2005)

Tenhle seriál miluju už prostě odmala,takže.. Dva bráchové,kterým umřela máma zabitím démonem,když byli malý a hned vědí že věci nejsou tak jednoduché jak se zdají. Samozdřejmě to chce v každém dílu rozebírání vztahů,pěkné holky,přijít o milovaného člověka a tak dále. Ale určitě mě zaujalo napětí,herci (co si budem namlouvat,Jensen se na roli fešáka pokaždé s jinou holkou hodí). Dlouho se mi nestalo,že by mě i několik roků bavil nějaký fajn seriál :). I když v každém díle se děje vlastně to samé,akorát s jinou obludou a s jinou holkou,stejně je to pro mě jeden z nejlepších seriálů,co mohl kdy vzniknout. Za mě určitě 100%,všichni budeme doufat,že ještě hodně sérií vyjde a budem se bát ještě hooodně dlouho:)

Odložené případy

Odložené případy (2003)

Podle mě nejlepší krimi seriál,s dobrými nápady a skvělým dějem:) Je to pro mě klasika krimi seriálů,ale zároven i nejlepší,nevím,kam se na to třeba hrabe Beze stopy... Seriál je plný těžkých úkolů,hrozných vražd a lidí s psychickým postižením,což je pro toto jako dělané,za mě 100%.

Deník zasloužilé matky

Deník zasloužilé matky (2001)

Reba,opuštěná zrzka,která ještě dokáže vyhovět přítelkyni svého bývalého manžela,to je něco k popukání. Já nevím,mě to nepříde jako další zbytečný seriál,někdy je tam humor,který se nemusí u někoho pochopit (holt američani) ale za mě prostě 5 hvězdiček. Ráda se na to koukám když je to v televizi,má to svůj švih a Reba je borka s dětma (a jednou těhotnou dcerou a jejím velice sympatickým přítelem) na krku,která se s ničím je nepáře,pro mě hodně dobrý seriál na Primu na odpoledne:) Doporučuju:)