Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Recenze (5)

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Slunce, seno na třetí. Už druhá Troškova série nám nabídla omšelý humor, který je tentokrát povýšen ještě na vyšší úroven' nevkusu.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Aneb Leonardo DiCaprio v životní formě, usilující o Zlatou sošku. Leonardo potvrzuje pozici nejcharizmatičtějšího herce současného Hollywoodu, chameleona, schopného zahrát cokoli. Po celou dobu mu obstojně sekunduje Jonah Hill a film zdobí krásná Margot Robbie. I přes relativně dlouhou stopáš film ubíhá a ani na chvíli se nenudíte. + Matthew McConaughey (v leč malé roli Leova učitele) podává skvělý výkon a dokazuje, že letošního Oscara získal (právě před Leem) zaslouženě.

plakát

Dvanáct rozhněvaných mužů (1957) 

Skvěle obsazená klasika let minulých. I po letech je jedním z nejlepších sociálních dramat světové kinematografie. Perfektní dialogy, Henry Fonda a Jiří Voskovec.

plakát

Tři bratři (2014) 

Spíš komedie než pohádka, pro velké i drobátka.. Film si na nic nehraje a zapojuje třetí stranu do děje. Jan Svěrák nám nabízí originální skloubení tří slavných pohádek do jedné, což celé podtrhává výtečným vizuálem a výborným hereckým obsazením.